Наследницата (La heredera)

11 серия

Антонио разказва за миналото си на Мария Клаудия

Мария Клаудия и Антонио разкриват чувствата си един към друг. Антонио ѝ разказва как дон Хулиан е искал да му даде пари за това, че я е спасил. Мария Клаудия го пита коя е Аранса и детето, за което е бълнувал, докато е имал треска.

Октавио запознава Линда с Италия, която след това му дава снимки. Тя кокетничи с него. Октавио и Линда си тръгват. Октавио предлага на Линда да я изпрати до дома ѝ.

Антонио разказва на Мария Клаудия за войната, за Аранса, за сина си, който не познава и за мъртвите си родители. Тя му е много благодарна за откровеността.

Лорена и Саломон се занимават с любов. Лорена споделя, че ѝ се иска да ѝ се случи нещо, за да може да ѝ обърнат внимание като на Мария Клаудия. Саломон ѝ казва, че както върви, ще стигне до дъното. Те разговарят и се занимават с любов.

Еулалия предупреждава Габриела, че Мария Клаудия е излязла пеша. Габриела моли Гуадалупе да потърси дъщеря ѝ. Еулалия показва на Габриела корицата на списание „Лица“, където е хваната по време на скандала в бара.

Октавио изпраща Линда до дома ѝ. Фабиан ги сварва заедно и удря шамар на Линда. Октавио я защитава и двамата се сбиват. Плуто успява да ги раздели.

Дон Хулиан нарежда на Нейро да удвои охраната на семейството му. Нейро му казва, че се радва отново да го види здрав.

Мария Клаудия споделя с Антонио, че не мисли повече да лети. Антонио я уверява, че не трябва да се отказва от летенето, защото ще се избави от страховете си, само ако се изправи срещу тях.

Дон Хулиан се опитва да принуди Октавио да престане да се състезава, защото семейството му се намира в опасност. Октавио е много притеснен от положението.

Яростна, Габриела се появява в списанието, което е отпечатало снимката на Лорена на корицата и започва да заплашва.

Лорена споделя, че най-много ѝ липсва това, че никога никой не я е обичал.

Дон Анхел играе домино с приятелите си и те намекват, че всички подозрения ще паднат върху него (дон Анхел).

Габриела упреква Мария Клаудия, че е излязла без да предупреди и ѝ казва, че мисли да посети дон Хулиан.

Лауро дава интервю, но репортерите му задават неудобни въпроси и Лауро прекратява интервюто.

Габриела посещава Хулиан в болницата и е изненадана, че той я посреща с романтична вечеря в стаята си.

Линда разказва на Бренда, че Октавио е започнал работа с Лорена и че я е накарал да хапне. Пристига голям букет цветя и Линда предполага, че са от Октавио.

По време на романтичната вечеря в болницата, Хулиан обещава на Габриела, че отново ще я завоюва.

Лауро съобщава на Саломон, че работите с консорциума вървят така, както той е искал. Саломон отбелязва, че натиска ще продължи, а Лауро го уверява, че ще успее да се справи.

Дон Анхел се притеснява много, когато Антонио му признава, че е влюбен в Мария Клаудия, но се чувства несигурен, заради близостта ѝ със Сантяго.

Аранса споделя с Милена, че не смее да потърси Антонио за помощ след това, което го е накарала да преживее като го е изоставила.

Лорена се опитва да убеди Мария Клаудия, че Лауро е единствения способен да ръководи компанията, но Мария Клаудия ловко успява да изкопчи информация.

Бренда не знае какво да прави, защото Карлос има нова криза на хиперактивност и раздразнителност.

Каурис се появява пред Антонио и дон Анхел. Тя ги разпитва за мотивите за произшествието със самолета. Антонио ѝ разказва къде живее и с какво се занимава. Каурис остава със съмненията си.

Патрисия посещава Хулиан в болницата и му разказва какво прави Лауро в компанията.

Милена е благодарна на Аранса, че ѝ е спасила живота и двете разговарят за партизанската война, кризата при левите и за навлизането на търговията с наркотици в колумбийската борба. Аранса вижда снимка на Антонио във вестника.

Мария Клаудия иска обяснения от Лауро за това, което прави.