Наследницата (La heredera)

9 серия

Лауро спечелва изборите...

Антонио е задържан по обвинение, че е виновен за смъртта на Луис Сиера.

Дон Анхел и Крисанто се срещат с прокурора и дон Анхел му пояснява, че те също са искали да разговарят с него, той е длъжен да помогне на Антонио.

Лауро и Октавио разговарят за това, че Октавио не се интересува от работата. Лорена убеждава Октавио да даде пълномощно, за да го представя на събранието.

Сантяго обвинява Дулсе в липса на етика след като е напечатала съобщение за смъртта на дон Хулиан. На свой ред тя му отговаря, че той е тръгнал да търси Мария Клаудия.

Хулиан и Габриела се възмущават като виждат по новините, че Антонио е задържан.

Жената, при която е отседнала Аранса, ѝ съобщава, че един човек я търси. Аранса скрива сина си Рикардо и изважда пистолета си.

Хулиан споделя с Мария Клаудия, че Антонио заслужава да му се отплатят за това, което е направил. Габриела им разказва, че пилотът и стюардът са били намерени мъртви.

Сантяго признава на Пончо, че винаги е бил влюбен в Мария Клаудия, но семейството му са против.

Аранса вижда мъжете в черно и колата им. Господин Х дава пари на Аранса, за да напусне страната, а също така и паспорт за нея и сина ѝ.

На събранието на акционерите, Карлос предлага да не гласуват, докато дон Хулиан не каже, но Лауро ги убеждава да гласуват.

Линда е изпратена от Бренда на пистата за автомобилни състезания по работа, а тя не знае дали иска да заминава с Фабиан за Канкун. Бренда споделя, че са изгонили сина ѝ от училище и че ще ѝ трябва помощта на психолог, за да превъзмогне този проблем.

Лауро печели на гласуването за временен президент на МаГри.

Хулиан казва на Мария Клаудия и дон Анхел, че ще помогне на Антонио и моли да наемат адвокат за него, а той ще поеме разходите.

С автомобила си Октавио забелязва Линда, когато тя пристига на пистата. Той ѝ се извинява, а тя го удря.

Каурис посещава родителите си и им дава чек. Майка ѝ, Мариана, ѝ казва, че не може повече да се грижи за баща ѝ, защото той е болен от Алцхаймер.

Октавио казва на служителите си, че Линда ще бъде член на отбора на Мадеро. Линда разбира, че го е виждала по телевизията.

Лауро коментира със Саломон, че ще трябва да се освободят от групата на акционерите с малко акции на МаГри. Нарежда да разучи от къде ще могат да намерят пари за хотела в Канкун.

Лорена организира своето първо модно ревю. Италия ѝ показва едно списание, на чиято корица е Лорена по време на скандала в бара.

Мария Клаудия се прибира в дома си. Фелипе ѝ съобщава, че Лауро е спечелил при гласуването.

Кукита и Крисанто подкрепят Антонио. Пристига адвоката на Грималди и го измъква.

Мария Клаудия признава на дойката си, че е влюбена в Антонио.

Лорена се обажда на Дионисио и му се развиква за това, че е раздухал скандала и не подозира, че Алина е направила тези скандални снимки.

Фелипе разговаря с Мария Клаудия за временния пост на президент, а също така, че при Лауро няма прозрачност на сделките и че дон Хулиан не е доволен от сина си.

Саломон съобщава на Лауро, че е открил някакво чуждестранно предприятие, което изкупува акции от МаГри.

Арнаса обяснява на сина си, че ще трябва да го остави там, защото тя трябва да пътува в чужбина. Рикардо настоява да не го оставя там.

Радамес моли господин Х да се свърже с посредника и той: или да им достави оръжието, или да им върне парите.

Каурис и Алехо коментират гаранцията, която трябва да се плати, за да пуснат на свобода Антонио и настоява да научи кой я е платил, защото не са го направили от компанията за самолети.

Антонио се запознава с дон Хулиан и се възмущава за това, че той му предлага пари в отплата на това, че е спасил дъщеря му.