Наследницата (La heredera)

7 серия

Мария Клаудия и Антонио са спасени...

След като отец Федерико е направил вече грешката, Хулиан настоява да види Габриела. Алваро се опитва да го успокои и го уверява, че случилото се не е толкова сериозно.

Октавио и Мария Клаудия са в селото. Дон Анхел казва на Антонио, че не е трябвало никога да го моли да пилотира самолета. Антонио го уверява, че Мария Клаудия е много силна жена.

Мария Клаудия разговаря с майка си по радиостанцията и ѝ казва, че дължи живота си на Антонио.

Габриела съобщава на Хулиан, че дъщеря им е открита жива и здрава.

Антонио благодари на Мария Клаудия, че се е погрижила за него. Репортерите не дават на Антонио и Мария Клаудия да се качат в линейката. Репортерите интервюират Мария Клаудия и Антонио. Показват едновременно реакциите на: Лауро, Лорена, Габриела, Аранса, Нейро, Еулалия, охраната, Дулсе, Кристиан, Дионисио, Алина...

Саломон и Фелипе разговарят. Фелипе признава, че ще направи всичко възможно, за да си върне Мария Клаудия.

Антонио вижда, че Сантяго и Мария Клаудия се поздравяват много сърдечно. Тя му обяснява, че със Сантяго са големи приятели.

Лауро моли баща си за прошка за всичко, което му е причинил, а той го моли да не бъде такъв лицемер.

Линда заявява на Фабиан, че няма да замине с него в Канкун, а той се сърди.

След като научава за фалшивото съобщение за смъртта на дон Хулиан, Дулсе се скарва на Дионисио, че е направил това, след като с голямо усилие е успяла да изгради и утвърди списанието сама. Дулсе отказва да даде обяснения на Каурис, а тя я заплашва, че може да я подведат под отговорност за измама. Каурис прави малко пояснения на Дулсе за положението ѝ. Дулсе признава, че един от нейните репортери е виновен за това невярно съобщение.

Д-р Онтиверос съветва Мария Клаудия след като се прибере в Мексико да си направи рентгенови снимки, за да са сигурни, че всичко е наред, а също така я уверява, че Антонио може да се прибере.

Хулиан, Лауро, Габриела и Лорена обсъждат предстоящия 100-годишен юбилей на компанията. Лауро предупреждава Саломон да се приготви за извънредно събрание на акционерите.

Сантяго и Антонио разговарят за катастрофата и за това, че трябва да се намери черната кутия на самолета, за да разберат какво точно се е случило. Сантяго го поздравява за това, че е много добър пилот. Между тях се усеща някакво напрежение, което е следствие от факта, че са влюбени в една и съща жена.

Дулсе и Дионисио убеждава Хилберто да се признае за виновен за грешното съобщение за смъртта на дон Хулиан, а Дулсе обещава да го обезпечи добре. Хилберто тайно успява да запише разговора им.

Дон Анхел разговаря с Антонио и го съветва да забрави за Мария Клаудия, защото между тях не може да има никаква връзка.

Каурис търси Лауро. Лауро я уверява, че ще помогне с каквото може, за да се разкрие какво наистина се е случило.

От прокуратурата искат Антонио да даде пълни и подробни показания за случилото се.

Туфино казва на Каурис, че Акилес ги вика. Акилес ги предупреждава, че не могат да преследват Мадеро Грималди, ако нямат неопровержими доказателства срещу тях.

Сантяго уверява Мария Клаудия, че е заминал за Уастека, за да ѝ помогне.

Маурисио се обажда на Октавио и му казва, че ако иска да участва в състезанието, ще трябва веднага да се върне. Октавио казва на Мария Клаудия, че докторът го е уверил, че вече е безопасно да тръгнат към Мексико. Мария Клаудия не иска да тръгва без Антонио, а Октавио настоява, че не могат да го чакат. Мария Клаудия и Антонио се целуват на прощаване...