Наследницата (La heredera)

6 серия

Мария Клаудия разговаря с Октавио...

Мария Клаудия попада на някакви селяни и ги моли за помощ. Габриела лъже дон Хулиан за местонахождението на по-малката му дъщеря. Габриела се разплаква от напрежение.

Бренда и Лауро чуват лъжливо съобщение за смъртта на дон Хулиан.

Линда признава на Бренда, че харесва Лауро.

Октавио и дон Анхел продължават с издирването.

Габриела, Лауро и Алваро решават да направят прес-конференция, за да опровергаят слуховете около смъртта на дон Хулиан.

В консорциума, Карлос обсъжда с останалите съобщението за смъртта на дон Хулиан.

Габриела води прес-конференцията.

Каурис обяснява каква е територията на мафията и връзката с Аранса. Аранса намира място, където да се подслони. Двамата мъже, които преследват Аранса, я изгубват.

Селяните занасят Мария Клаудия и Антонио в една къщичка. Съобщават на близките им, че са спасени. Мария Клаудия е притеснена, че не може да напипа пулса на Антонио. Мария Клаудия и лечителката помагат на Антонио. Той реагира. Хората, които ги издирват, не могат да повярват, че те са живи, а селяните ги уверяват, че са с лечителката. Спасителите съобщават на дон Анхел и Октавио. Спасителите пристигат в колибата и Мария Клаудия разговаря с Октавио по радиостанцията. Сантяго и репортерите пристигат. Мария Клаудия казва на Антонио, че вече са дошли за тях.

Каурис пояснява на Алехо, че се нуждае от повече доказателства, за да докаже обвиненията си към Мадеро Грималди. Обсъждат съдбата на семейството.

Лорена пита Еулалия дали написаното във вестниците (че баща ѝ е мъртъв) е вярно. Габриела критикува Лорена, че не се притеснява за семейството. Габриела се оплаква на Лауро, че не ѝ помагат. Карлос поздравява Габриела за изявата си пред пресата. Отец Федерико успокоява Габриела.

Неиро казва на Гуадалупе и Ранулфо, че оръжието, което носят е, за да пазят шефа си, а не да заплашват журналистите.

Карлос пристига в болницата.

Лауро се измъква от болничната стая и се опитва да убеди Карлос да се включи в неговите дела.

Лорена споделя с Роса Мария, че се чувства виновна за смъртта на леля си Виктория. Споделя, че пие и се дрогира, за да се чувства спокойна.

Отец Федерико разказва на дон Хулиан какво се е случило с Мария Клаудия.