Господарката на Троя (La dama de Troya)

12 част

Антонио де ла Торе нарежда да убият Патрисия!

Симон отива пиян в бара на Пиер, за да защити това, което е негово и не е готов да изгуби.

В това време, Сусана без да се интересува, че цялото село присъства на празненството, упреква Патрисия за това, че се опитва да разруши щастието на дъщеря й. По много груб начин настоява да не се приближава до Себастиан.

В бордея, Мелинда става жертва на машинациите на Диана и Камила, които я дрогират, за да а принудят да преспи с най-добрия клиент на заведението.

Патрисия е по-красива от всякога.

Мелинда най-накрая е открита - Мартина я среща в един бордей.

Себастиан е изморен и измъчен от Патрисия. Той я пита какво иска от него.

Положението на Пиер и неговите жени се усложнява, когато научава, че Аусесния се е изморила да го дели с другите жени и настоява той да избере между нея и другите две.

Благодарение на Мартин, Мелинда се завръща в ранчото. Тя разказва на всички, че е била в бордея, където е живяла преди години, но е работила като сервитьорка, а не като проститутка.

След празненството, Антонио разбира, че Патрисия Крус няма да напусне живота на сина му. И преди тя да продължи да печели позиции, той я кани да отидат на пазара за добитък във Виявисенсио, от където планира тя да не се измъкне жива.

Фабиан успява да сбъдне една своя мечта.

Животът на Патрисия е в ръцете на Габино и Антонио. Тя приема поканата на Антонио да отиде на пазара във Виявисенсио, без да подозира, че по този начин той планира да я отдалечи от хората й и да я убие. За да не попречи на плановете му, Антонио поставя Себастиан начело на кланицата, докато той е извън селото по работа.

В това време, Мариана получава отлично предложение за работа от Естебан, но той иска в замяна сексуални услуги от нея.

След един ден на разпискане, романтика и големи изненади, Патрисия променя външния си вид и поведение, с което смята окончателно да плени Себастиан и да продължи с плана си за отмъщение. Но любовта и привличането, което изпитва към сина на мъжа, който е разрушил живота й, пречат на Патрисия да изпълни мисията. Себастиан остава заслепен от новата Патрисия, която открива и решава да загърбят миналото и да започнат връзката си от начало.

Междувременно, Антонио е отчаян и притеснен, защото Габино не успява да открие Патрисия и никой не знае къде е тя.

Сусана се възползва от скандала, който има със съпруга си, за да излезе от дома си и да прекара един ден заедно с любовника си във Виявисенсио.