Господарката на Троя (La dama de Troya)

7 част

Себастиан признава на майка си, че е влюбен в Патрисия!

Патрисия пристига в болницата, за да посети Себастиан. Тя заварва там цялото семейство. По тази причина, тя моли Даниел за помощ. Тя не иска никой да разбира, че е там.

Фабиан отново се кара със съпругата си, тъй като тя вярва, че той има връзка с Мариана.

Накрая, Даниел казва на Себастиан, че Патрисия се интересува как е той и как може да се види с него. Тази новина зарадва Себастиан.

Патрисия успява да влезе в стаята на Себастиан, за да провери как е той. Себастиан много емоционално реагира на срещата си с нея. Тя се възползва от възможността, за да го попита от къде има медальона във формата на кон. Себастиан й отговаря, че баща му му го е подарил в деня, в който е щял да се жени за Нена. Така Патрисия потвърждава своите подозрения.

От друга страна, Фабиан разговаря с Рамон, кметът, и споделя с него, че се чувства привлечен от Мариана. Освен това му казва, че е открил някои нередности при работата на хладилника на Антонио.

Нена открива Патрисия в болницата, докато посещава Себастиан. Тя се конфронтира с нея. В това време, Себастиан споделя с Естер (майка си), че Патрисия е жената, в която той е влюбен.

Симон отива да търси Мариана и чука на прозореца, без да подозира, че там се намира Нена.

Когато разбира кой е мъжа, който е разрушил живота й, Патрисия моли Роке, един селянин от района, да й набави оръжие.

Междувременно, Себастиан е отегчен от престоя си в болницата и моли родителите си да го отведат в дома.

Антонио предупреждава Фабиан да не се меси в бизнеса му с хладилника.

За да изпълни отмъщението си, Патрисия, с револвер, който й е дал Роке, за да се защитава, докато положението в селото се успокои, решава да влезе в „Ла Дорада" без никой да разбере, за да убие Антонио и да го накара да си плати за всичко, което й е причинил. Когато е на път да изпълни плана си, тя е изненадана от Симон, който я разпитва какво прави там.

В това време, Нена казва на Естер, че смята да се грижи за Себастиан, който трябва да остане в дома й за няколко дни. Въпреки че Естер не е много съгласна с тази идея, Сусана се намесва и не позволява на приятелката си да разруши плановете й.