Горещи сърца (Haja Coração)

136 серия

Дулсе излъгва Бия, за да я накара да се качи в колата ѝ и дрогира малката, за да я отвлече. С помощта на съпруга си, жената успява да се сдобие с фалшиви паспорти, за да заминат с малката в САЩ.

Като научава за отвличането, Бето се отправя на висока скорост към летището заедно с Тансиня и успява да открие Бия преди да я качат на самолета.

Аполо успокоява Тамара след решението на Формула Рали. Пилотът разбира, че тя няма да може повече да се състезава и се появява в дома на Тамара.

Аполо разговаря с Тамара и се изненадва от нейната зрялост при справяне със ситуацията. Тя има свободата какво да прави без да настоява да остане с нея.

Джовани е отвлечен от Бруна и все повече се страхува. В леглото, той е изкъпан от адвокатката, но е много наранен. Бруна заявява, че прави всичко от любов, за да могат да бъдат заедно завинаги.

Джовани се опитва да разбере повече за бившата си и адвокатката разкрива всичко, което е направила. Преди да стигне до извода, че тя е виновна той да се окаже в затвора, Бруна признава, че взривила склада.

Усилието на Бето да спаси Бия трогва Тансиня и двамата сключват примирие.

След уплахата, Бето решава да даде развод на Тансиня. Без Дулсе на пътя, няма никакви пречки да получи попечителство над децата, а той продължава с процеса на раздяла, за да докаже колко силно се разкайва за всичко, което е извършил срещу Аполо. Тансиня е изненадана от поведението на Бето.

Камила моли за помощ Енеас, за да разследва Бруна и стига до заключението, че Джовани е в опасност. Като прочита делото на Джовани и бележките от времето, когато е доминирала добрата ѝ личност, фотографката започва да има проблясъци със спомени за случилото се. Тя си спомня деня, в който адвокатката се е опитала да я убие.

Франческа уговаря Апарисио да заведе бившия ѝ съпруг в дома, за да разкрият, че бащата на момичето е жив. Когато дъщеря ѝ коментира своите планове, че много би ѝ харесало Родриго да я въведе в църквата, Франческа прави съобщение.

Двамата едва успяват да се възстановят, когато Гуидо разкрива своята самоличност.

Камила открива скривалището на Бруна сред гората, където държи Джовани в плен.