Горещи сърца (Haja Coração)

135 серия

Джовани се опитва да избяга, но Бруна се появява точно пред колата. Тя му нарежда да слезе от колата, стреля с пистолет и уцелва пасажерското място. Джовани си наранява главата и тя отново го завлича в къщата.

Междувременно, Камила претърсва кабинета на Бруна и си спомня деня, в който злодейката се опитала да я убие. Фотографката моли Енеас за помощ да разследва адвокатката. След няколко откъслечни спомени, тя стига до извода, че Джовани е в опасност.

Бия е отвлечена от Дулсе. Малката играе с Тито, когато братовчедката се появява с думите, че Тансиня и Бето са позволи да се разгодят заедно.

Фелипе казва на Шърли, че процесът е насрочен за следващата седмица. Девойката е отчаяна и той казва, че няма да бъде осъдена, ако повдигне обвинения срещу Джесика и Кармела.

Двойката разговаря в хола на къщата на Франческа, когато Кармела пристига, за да потърси един документ. Без да бъде видяна, злодейката остава до вратата и чува как сестра ѝ казва, че предпочита да бъде осъдена, отколкото да я обвини.

Кармела е развълнувана да чуе сестра си да казва, че иска най-доброто за нея. Силно трогната, Кармела си тръгва обляна в сълзи.