Дивата котка (Gata salvaje)

166-170 серия

Сто шестдесет и шеста серия

Естрея започва изпълнението на плана си - държи Патрисио в ръцете си!

Естрея се среща с Патрисио Ривера в един бар. Там, тя поставя наркотик в питието му и той се опиянява. Тя го завежда в апартамента си и го разпитва за София Гутиерес. Той й разказва, че я е обрал и я оставил в нищета. Спасителката записва всяка негова дума.

Луис Марио е спасен и Росаура не се отделя от него. Едуарда решава да излезе от стаята, защото, както сама казва, не понася присъствието на Котката.

Силвано пита направо Луисана дали е влюбена в него. В първия момент тя отрича, но след това го пита какво би станало, ако това е вярно. Силвано признава, че е влюбен в Росаура и че тя е негова добра приятелка и знае това.

Сто шестдесет и седма серия

Карлос признава всичко - Луис Марио научава, че Анхеликита е негова дъщеря!

Карлос пристига в дома на семейство Оливарес и иска още пари от Ривера. Той отказва да му даде и Карлос решава да говори. Тръгва след Минерва и така се среща с Арисменди, който се възстановява след операцията. Без да губи много време, той му казва, че има много неща, които трябва да признае. Разказва как Росаура е била похитена, как е родила на тавана и че всичко е станало по нареждане на Ривера и неговата любовница. Накрая признава, че Анхеликита е негова дъщеря и че Фиделия може да потвърди това. Освен това, той признава, че по нареждане на Камелия, той е подпалил колибата с Росаура и Ева вътре. Признава и за снимките, на които той се целува с Росаура - били са монтаж. Луис Марио не може да повярва на това, което чува.

Росаура настоява на идеята да сформира семейство със Силвано, тъй като смята, че той би бил добър баща за дъщеря й. Доня Крус смята, че най-логичното е да бъде с Луис Марио, тъй като Марибея е мъртва, а Ева ще влезе в затвора. Тя не иска дъщерята на Росаура да преживее същото като нея.

След като записва признанието на Патрисио, Естрея го оставя на улицата. Когато той се събужда, не помни нищо от случилото се. На следващия ден, той настоява тя да му обясни защо му е дала наркотици.

Сто шестдесет и осма серия

След дъщерята на Росаура - Камелия разказва всичко на Ева и сега, нейната цел е малката!

Камелия има предчувствие, че цялата лъжа много скоро ще излезе наяве и решава да избяга много далеч. Но преди да го направи, се обажда на Ева и й разказва, че дъщерята на Дивата Котка е заедно с нея, но тя не знае това. Тя й разказва всичко и й казва, че бъдещето на детето е в нейни ръце. Ева се обажда на Валерия и й разказва, че сега нейната цел е дъщерята на Росаура - решена е малката да не расте до майка си. След това планира да замине за САЩ.

Луис Марио разказва на Мерседес, че ще вкара Патрисио Ривера в затвора. Учителката се вижда принудена да му разкаже, че са братя, за да не го обвини в полицията. Жената го кара да се закълне, че няма да го вкара в затвора. Арисменди й казва, че злобата на Ривера няма прошка, дори от Бог. Арисменди иска да поговори с брат си, но не го намира в дома му. Той казва на Камелия, че отива в клиниката. Двамата започват да се карат и той я заплашва със затвор.

Ривера чува записа, който е направила Естрея. Тя признава, че е дъщеря на София Гутиерес и че ще го обвини в кражба въз основа на записа, който има. Когато той се опитва да я заплаши, пристига Бруно и удря Патрисио.

Карина моли майка си да я отведе в дома им, защото иска да умре там. Мария Хулия смята да изпълни желанието на дъщеря си, тъй като и тя усеща, че не й остава много живот. Заедно с Родриго, те смятат да говорят с лекарите, за да уредят преместването.

Сто шестдесет и девета серия

Цялата истина се разбира и Патрисио не оставя Росаура!

Камелия е изплашена и иска да замине далеч. Патрисио я заварва да краде пари от него и блондинката решава да му разкаже какво е станало. Тя настоява и той да избяга, но Патрисио не е готов да изостави жената, която обича. Предлага й да замине сама.

Росаура изгонва Гриселда от къщата, след като Вердосо я открива и я обвинява, че е съучастница на Камелия. Прислужницата разбира от Камелия, че всичко е разкрито и тя е разочарована, тъй като няма пари. Тя решава да разкаже всичко на Росаура, за да не я обвини в полицията. Но Росаура не пристига на мястото на срещата.

Жаклин, сестрата на Марибея, пристига в Маями с намерението да завоюва Силвано. Тя го целува страстно. Луисана наблюдава сцената и плаче безутешно. От друга страна, Жаклин научава, че сестра й е мъртва.

Мерседес разказва истината на Патрисио и той на свой ред й признава, че той вече е знаел това. Той не я приема и твърдо я отблъсква.

Сто и седемдесета серия

Камелия заминава, за да избегне затвора!

През нощта, Камелия влиза в стаята на Патрисио и открадва от него пари. Блондинката не иска да свърши в затвора и за това напуска дома на семейство Оливарес, отправя се към летището, твърдо решена да напусне страната. Никой не забелязва, че тя изчезва.

Росаура отива в затвора, но Карлос не й казва нищо от това, което е разказал на Луис Марио. Но й признава, че тя е омъжена за убиец, тъй като Патрисио е изпратил да убият Луис Марио, когато той е паднал в морето.

След това, Росаура отива в болницата и не разбира защо Луис Марио е оттеглил обвиненията против Патрисио. Той не иска да й каже и Росаура се обижда. Той се опитва да я смекчи, казвайки й, че има добра новина за двамата, но Росаура иска или да й разкаже всичко, или да не й казва нищо. Тя си тръгва.

Реакцията на Патрисио наранява Мерседес. Той й заявява, че никога няма да обикне нито нея, нито Луис Марио. Той я обвинява в това, че обича повече малкия си син и го е изоставила. Той не позволява на майка си да обясни.

Жаклин е безутешна от новината за смъртта на сестра си. Силвано й разказва за връзката й с Ева и за любовта, която е изпитвала към Луис Марио. Жената иска да посети Ева в затвора. Въпреки голямата болка, тя е решена да спечели любовта на Силвано.

Мария Хулия моли Росаура за прошка за цялата болка, която й е причинила. Котката й отговаря, че няма какво да й прощава.

Гриселда се чувства зле и умира в болницата.