Дивата котка (Gata salvaje)

161-165 серия

Сто шестдесет и първа серияЕва забелязва грешката си и избягва!

Ева става убийца - убива Марибея. Когато се прибира в дома, който дели с Валерия, тя разбира, че е допуснала най-голямата грешка: оставила е оръжието на убийството на местопрестъплението. Тя не може да се върне, за да го вземе, защото подозира, че тялото вече е открито. За това решава да избяга без да казва нищо на никого - тя смята да се крие.

Полицията разпитва Луис Марио, защото смятат, че той може да е видял нещо. Извикан е да даде показания и Едуарда го пита дали има нещо общо с това. Луис Марио се обижда и казва, че не е като някои други. Едуарда е изненадана от коментара му.

Панчита съобщава на Росаура какво става и тя е много развълнувана от новината. Ривера е обезпокоен, тъй като това означава, че Луис Марио отново е свободен. Росаура се сърди и му се развиква, че й е омръзнало от неговите заплахи.

Естрея коментира с Валерия, че остава още малко Луис Марио да попадне в мрежите й. Тя признава, че планът й се състои в следното - да накара Луис Марио да се влюби до полуди в нея и така да предизвика ревността на Росаура, която да напусне Патрисио, за да бъде с него. Тя добавя, че не е сигурна дали омайването на Луис Марио е само част от плана й или тя наистина го харесва. Тя признава, че знае само, че Бруно много й харесва.

Сто шестдесет и втора серия

Войната с Росаура - научава, че Котката иска да отведе дъщеря му далеч от него!

Луис Марио се обажда на Росаура и иска да говори с нея. Росаура не иска да се среща с него и му разказва за намерението си след като открие дъщеря им, да замине далеч със Силвано. Луис Марио е възмутен и настоява, че не може да отдалечи детето от него. Той е готов да прибегне до съда и й обявява война.

В полицията вече знаят, че пистолетът принадлежи на Ева. Жената се е скрила в хотел и си е купила перука, за да не може полицията да я разпознае. Тя е твърдо решена да убие Росаура и Луис Марио, за да не бъде никой от двамата щастлив.

Естрея се среща с Ривера на плажа и той й казва, че нейната усмивка му напомня за София, жена, която е познавал някога. Той дори не подозира, че тя е майката на Естрея и й разказва, че никога не е обичал София, а само я е използвал за постигане на целите си. Спасителката отива при Бруно и плаче. Тя иска да си отмъсти по най-жестокия начин на Патрисио.

Соня се връща от Мексико. Тя е щастлива, защото е успяла да си почине добре. Майка й иска Леобардо да се върне с нея, но Соня отказва. За нея, синът й е само една пречка и предпочита да остане при богаташите.

Сто шестдесет и трета серия

Ева е по следите на Луис Марио - иска да го убие, за да не бъде заедно с Росаура!

Полицията се издирва от полицията. Тя се забавлява, като се обажда на Луис Марио, че смята да убие Росаура. Но всъщност, тя смята, че е по-добре да убие Луис Марио, за да накара Котката да страда.

Минерва споделя с Габриел, че заминава за Перу, за да бъде със семейството си. Той я целува и й казва, че не иска никога да се разделя с нея. Моли я да остане, за да му помага с отглеждането на сина му. Тя се съгласява заради малкия, към когото изпитва любов.

Естрея открива Луис Марио в един бар. Без да му говори много, се приближава и го целува. Той й признава, че е влюбен и никой не може да го накара да забрави тази любов. Девойката си тръгва и споделя с приятелката си, че е объркана, тъй като харесва Арисменди и Бруно. Тя смята да се забавлява с първия, а на втория да признае, че го обича.

Крус предлага на Патрисио да престанат с битките и да бъдат приятели. Той настоява, че има права като собственик на къщата и съпруг на Росаура. Но не иска да знае нищо за нея.

Сто шестдесет и четвърта серия

Луис Марио попада в капана - Ева го ранява и го изоставя в безсъзнание!

Ева се уговаря с Луис Марио да се видят на пуст плаж. Луисана тръгва след него и предупреждава Росаура, която също отива на мястото на срещата. Ева ранява Луис Марио, който след сборичкване, успява да й отнеме ножа. Росаура я дръпва и й удря шамар.

Карлос заплашва Соня, че ако тя не му даде половината от всичко, което й е дал Ривера, ще говори с Росаура и ще й разкаже цялата истина. Обръща внимание, че те могат да свършат в затвора.

Доня Фиделия съобщава на Росаура, че Соня й е позволила децата да останат при нея. Тази новина прави Росаура много щастлива. Възрастната жена казва, че Соня не е добра майка и че знае, че в този дом Леобардо ще бъде добре.

Адриана вижда Иван и Химена да се целуват. Тя казва на съпруга си, че я прави много нещастна. След това го кара да осъзнае, че никога няма да може да я изостави, защото е бременна. Тя пита какво смята да прави и Иван не отговаря.

Химена много се разкайва от тази целувка. Каридад я съветва да не се среща повече с Иван. Химена е решена да изпълни съвета й.

Сто шестдесет и пета серия

Луис Марио се бори за живота си - състоянието му е много тежко и е опериран!

Росаура откарва Луис Марио след инцидента. Ева успява да избяга, но не знае дали е успяла да го убие или не. Арисменди се държи и се бори за живота си. В един момент сърцето му спира, но лекарят успява да го реанимира.

Едуарда научава от Ева за случилото се. Тя желае брат й да умре, за да задържи имението за себе си. Тя отива в клиниката, където среща Росаура, Луисана и Габриел. Котката и Едуарда веднага започват да си викат. Разменят си обидни думи. Луисана моли Едуарда да си тръгне, но тя отказва. Дори Габриел казва, че тя никога не е обичала никого и че приятелството им е фарс. Тримата се отдалечават, оставайки жената сама.

Бруно най-накрая се осмелява да направи комплимент на Естрея, която му намеква, че много се е забавил. Спасителят й признава, че все още не може да забрави Луисана и Естрея го целува, казвайки му, че тя е експерт по това да кара мъжете да забравят.