Дивата котка (Gata salvaje)

91-95 серия

Деветдесет и първа серия

Предложението на Патрисио - той иска една нощ с Росаура в замяна на спа-центъра, имението и развода!

Патрисио предлага на Росаура да й даде всичко, което иска - спа-центъра, имението и развод, ако прекара една нощ с него. Ривера не се уморява да й предлага отново и отново своята любов. Постоянното отхвърляне водят до това, че предложението е оформено в законен вид. Въпреки това, Котката му извиква, че не приема предложението му и че го ненавижда много повече от преди.

В момента, в който Максимилиано приема Карина за съпруга, пристига Минерва в компанията на Карлос. Той пояснява, че всичко, което е казал, всъщност е лъжа. Максимилиано избягва от църквата в компанията на Минерва. Карина побягва и е блъсната Родриго.

Максимилиано предлага брак на Минерва. Тя приема. Те отиват във Венецуела, тъй като иска да присъства неговия баща. Двамата се заклеват в любовта си и Минерва престава да работи като прислужница в къщата.

Карина страда и плаче безутешно в болницата. Подтикнат от Росаура и Иван, Родриго влиза в стаята й. Той й предлага брак. Тя забелязва искрената любов, която той изпитва към нея, но не отговаря на предложението му.

Луис Марио отива с Марибея в ресторанта, в който са Валерия и Ева, която от няколко дни се крие. Пред настояванията на съпруга си, Гранадос признава, че детето е от Габриел. Луис Марио й извиква, че иска развод. Ева, пред изненаданата Валерия, казва, че ще даде детето на Габриел, тъй като то не й е помогнало по никакъв начин. Освен това, тя се зарича Луис Марио да не бъде нито с Котката, нито с Марибея. Заплашва да го убие, ако се наложи.

Деветдесет и втора серия

Росаура приема шантажа и отива в хотела, за да се отдаде на Патрисио!

Росаура приема шантажа на Патрисио. Тя отива в хотела, където Ривера вече е подготвил атмосферата. Росаура прави всичко, за да попречи на Патрисио да я обладае. Ядосан, той къса документите и я моли да си върви.

Панчита открива картичка с името на хотела и номера на стаята, в която трябва да отиде Росаура. Тя се обажда на Луис Марио и го предупреждава.

Силвано я проследява, когато Росаура излиза от дома. В хотела, той влиза в стаята и крещи на Патрисио да не се приближава до Росаура. Луис Марио ги вижда да се прегръщат, след като Патрисио си е тръгнал. Луис Марио си тръгва без да каже нищо.

Габриел отива при Ева и я удря заради това, че е много лоша. Той смята да отведе детето, а Ева му го дава без проблем. Тя му извиква, че не иска да ги види никога повече.

Габриел пристига с Луисито в апартамента и Луис Марио му казва, че винаги ще обича малкия.

Иван отива в клиниката по дезинтоксикация, подтикнат от Росаура. Той вижда как Химена се целува с Гилермо, след като тя най-накрая е приела любовта му. След това, Иван я упреква за целувката, а тя на свой ред му казва, че тя го е видяла да се целува с масажистката. Настоява да си върви, тъй като между тях двамата няма нищо.

Бруно проследява Сирена след като се среща с нея в бар. Така той разкрива, че Луисана и модела са един и същи човек. Той се сърди, защото се чувства измамен. Тя се опитва да му обясни, че го е направила от любов. Той я упреква, че се е представила за друга, за да спечели любовта му.

Деветдесет и трета серия

Луис Марио смята да се ожени за Марибея и започва дело по развод с Ева!

Луис Марио преглежда документите за развод, което ядосва Ева.

Марибея се обажда на Росаура, за да й съобщи, че ще се омъжи за Луис Марио. Росаура й отговаря, че тя е изоставила Луис Марио и я уверява, че не се сърди за това, че той ще се ожени за нея. Росаура е възмутена от Луис Марио и решава да го забрави. Силвано я кани на танци и й предлага брак, след като тя се разведе с Патрисио. Тя му отговаря, че няма време за нищо друго, освен за детето си. Но го обнадеждава - след като детето се роди, тогава тя ще се погрижи за живота си и може да приеме предложението му.

Луисана изоставя Бруно, който накрая признава своята голяма любов към модела. Той се опитва да я спре, но тя решава да живее заедно с Росаура.

Минават месеци... Детето на Росаура скоро трябва да се роди. Очаква се да е момиченце и тя иска да кръсти дъщеря си Габриела. Доня Крус и Клаудия се преместват да живеят при Котката.

Камелия след като пътува няколко месеца, се завръща в Маями, за да продължи своя план с Патрисио. Те наемат Карлос да похити Росаура и да я принудят да им даде детето.

Деветдесет и четвърта серия

Росаура полудява - след раждането, детето се оказва на улицата!

Камелия и Патрисио осъществяват своя план. Те заключват Росаура на тавана в дома й и там тя ражда с помощта на Соня, медицинска сестра, приятелка на Карлос. Котката не знае къде се намира. Камелия иска да вземе детето, но Патрисио настоява през първата нощ детето да остане с майка си.

Гриселда не може да предположи какво са намислили да правят с детето. Тя помага на Росаура да избяга от тавана. Котката не е на себе си и не приема детето за свое. Тя върви без посока. Казва на детето, че тя не му е майка. Тя дава детето на една госпожа, която се приближава, за да види детето. Росаура избягва, а жената не знае какво да прави.

Клаудия признава на Луисана, че Луис Марио е баща на детето на Росаура. Манекенката съобщава за това на Луис Марио. Той веднага отива при Росаура, за да й предложи опората си. Но открива, че Росаура е изчезнала. Клаудия се е обадила вече в полицията.

Деветдесет и пета серия

Марибея остава сляпа - Луис Марио приключва връзката си с нея и тя предизвиква инцидент!

Росаура си връща паметта и разбира, че дъщеря й не е с нея. Отчаяна, тя иска помощ от полицията, която я завежда в болницата. Луис Марио и семейството му се срещат с нея. Те започват издирване.

В болницата, Росаура не може да си спомни нищо. Само си спомня, че е държала дъщеря си на ръце, а след това я е нямало. Луис Марио й дава цялата си опора, за което Котката му е безкрайно благодарна. Росаура се обвинява, че всичко това й се е случило, защото е била лоша. Тя признава на Луис Марио, че тя е нагласила нещата така, че накрая да получи имението му.

Луис Марио решава да приключи връзката си с Марибея, тъй като се чувства задължен да бъде до Росаура и заедно да издирват дъщеря си. Моделът се разстройва и когато Арисменди напуска дома й, предизвиква инцидент. Това води до нейната слепота. След като осъзнава новото си положение, Марибея решава да използва своята слепота, за да предизвика жалостта на Луис Марио, който настоява, че не я обича и че сърцето му принадлежи на Росаура. Тя му казва, че си няма никой друг, освен него.

Мария Хулия посещава Химена в центъра. Казва й, че Иван не иска да я види и че смята да се ожени за Адриана. Тя открадва от нея плюшената играчка, която предава на Иван с думите, че Химена му я връща, тъй като иска да го забрави.

Едуарда подкрепя Луис Марио, но това е само привидно. В действителност тя смята да го използва, за да си върне имението, което в момента е в ръцете на Росаура.