Дивата котка (Gata salvaje)

86-90 серия

Осемдесет и шеста серия

Луис Марио настоява за тест за бащинство и ако Ева не иска да го направи, е готов да издейства съдебна заповед!

Габриел разказва цялата истина на приятеля си Луис Марио. Той приема решение да се противопостави на Ева, която настоява, че Габриел лъже, че детето е от него. Въпреки това, тя отказва да направи тест за бащинство и настоява, че това е под достойнството й. Луис Марио й отговаря, че ако тя не приеме да го направи доброволно, той е готов да издейства съдебна заповед.

Карлос завързва ръцете на Росаура, изпълнявайки заповедите на Патрисио. Той отново й предлага любовта си, но Росаура отново го отхвърля. Той я оставя завързана. Котката се развиква за помощ и от небето пада Силвано. Росаура си спомня предсказанието на гадателката, че много важен за нея мъж ще падне от небето. Силвано е бившия съпруг на Марибея, с която поддържа много добра връзка, въпреки че са разведени. Той е собственик на рекламна агенция, която е популярна в цял свят и сега пристига в Маями. Росаура го кани в дома си, където са баба й и Клаудия. Оказва се, че Силвано ги познава, тъй като е стар клиент на спа-центъра.

Бизнесменът организира тържество в града. Марибея е поканена и отива с Луис Марио. Силвано е очарован от красотата на Росаура и я кани на празника. Тя приема. Интересното е, че Силвано е приятел на Патрисио и го кани на празника, но той отказва. Но Камелия иска да отиде.

Осемдесет и седма серия

Празникът на Силвано - всички се срещат и започват скандалите!

Луис Марио пристига на празника с Марибея, а Росаура - със Силвано. Четиримата се срещат и атмосферата става много напрегната. Луис Марио се опитва да хване Росаура сама, за да се приближи до нея. Той ревнува, защото знае какъв плейбой е Силвано. Росаура се държи много хладно и високомерно - тя му дава ясно да разбере, че между тях двамата всичко е приключило.

Ева пристига на празника напълно пияна. Панчита я е предупредила, че Луис Марио ще ходи с манекенката. Тя вдига скандал на съпруга си и излива чашата си с шампанско върху Марибея, но получава същото в отговор. Започват да крещят и Луис Марио я извежда насила.

Камелия се държи ядовито по време на целия празник. Не престава да заплашва Росаура с Патрисио. Котката я завежда до тоалетната и там й разкъсва дрехата, оставяйки гърдите й голи. Панчита се появява да я спаси и успява да я изведе от мястото. Силвано изпраща Росаура до дома й. Там той се държи много любезно, а Росаура не го спира. Когато той си тръгва, Росаура се усмихва - явно е намислила нещо.

Луис Марио, след като се прибира в апартамента на Габриел, казва на Марибея, че тя не бива да си прави илюзии за него. Той й обяснява, че не иска да се влюбва отново, тъй като много е страдал. Моли я да вижда в него само приятел. Марибея се отчайва.

Патрисио научава от Камелия, че Росаура е била на празника и че била с Луис Марио. Той й се обажда и я моли още веднъж да приеме любовта му. Тя го отхвърля и приема да се видят в дома й. Преди да излезе, Ривера казва, че не е способен да нарани Росаура, защото е влюбен в нея.

Осемдесет и осма серия

Марибея и Луис Марио - манекенката е на път да го спечели! Същото става и при Силвано и Росаура!

Луис Марио посещава Росаура, която му казва, че харесва Силвано. Отчаян, на свой ред той й казва, че харесва Марибея. След това си тръгва. Той приема предложението й да си направи фото-сесия.

От друга страна, Силвано кани Росаура да излязат и не приема отказ.

Патрисио още веднъж се обяснява в любов на Котката, която го отхвърля, тъй като не вярва на думите му, че се е променил.

Бруно разбира, че детето, което Росаура чака, не е от Патрисио, след като забелязва по какъв начин тя се държи със съпруга си.

Гилермо най-накрая успява да целуне Химена. Той й предлага да забрави Иван, който се е влюбил в Адриана. Когато тя чува думите му, избягва.

Ева е много нервна заради кръвния тест. Едуарда и Силвия се съмняват в бащинството на Луис Марио. Тя моли помощ от приятелката си Валерия, която я съветва да симулира нервна криза, да се държи като луда, за да спечели време.

Мерседес разказва на Луис Марио, че има по-голям брат. Той е много доволен и иска да помогне на майка си да го намери.

Става ясно, че неотдавна Силвано е разбрал, че е бил осиновен.

Патрисио също е нервен, знаейки коя е майка му.

Осемдесет и девета серия

Ева симулира лудост иска да спечели време и да попречи на теста за бащинство!

Следвайки съветва на Валерия, Ева симулира нервна криза. Заплашва да изхвърли детето през балкона, ако Луис Марио не пристигне. Когато той пристига, се развиква, че Габриел е лъжец. С тази криза, Ева постига желаното: Луис Марио се грижи за нея и решава да отложи теста. Въпреки всичко, Луис Марио има съмнения, че Ева го е излъгала. Марибея го кара да разбере това. Така той решава да прекара няколко дни и да наблюдава Ева от разстояние. Ако той разкрие, че го лъже, ще подложи детето веднага на ДНК-анализ.

Минерва чува иззад вратата разговор между Валерия и Ева, които коментират лъжливата криза. Освен това, тя научава, че детето е от Габриела. Ева разбира, че прислужница е чула всичко и я заплашва със смърт, ако каже нещо.

Луис Марио коментира своите съмнения, но Минерва не е осмелява да каже нищо.

Силвано иска да спечели Росаура на всяка цена. Той й изпраща цветя и я кани на разходка. Той успява да си открадне целувка и както изглежда, Росаура започва да изпитва нещо специално към него.

Луис Марио ревнува, когато научава от Марибея, че Росаура продължава да кокетничи със Силвано.

Химена отива в центъра и вижда Иван да целува Адриана. Тя изпитва отчаяние и се обажда на Гилермо, за да го помоли за помощ, тъй като е на път да пие отново.

Деветдесета серия

Ева е разкрита - Луис Марио е убеден, че детето е от Габриел и Ева не е луда!

Едуарда пристига в апартамента при Луис Марио и му предлага да свали маската на Ева, ако той й помогне да върнат имението, което в момента е в ръцете на Росаура. Тя е убедена, че Ева симулира своята лудост, за да спечели време и да избегне тест на детето. Той й отговаря да не се безпокои, защото той е решен да го направи сам.

Луис Марио се противопоставя на Ева, която не спира да крещи, че всичко е лъжа. Луис Марио й съобщава, че на следващия ден ще заведе детето, за да му направят изследването. Ева решава да избяга. Тя моли Валерия за помощ и да отиде в дома й с Луисито.

Силвано продължава с опитите да спечели Росаура и има успех. Тя му разказва, че чака дете, но явно тази новина не притеснява кавалера.

Котката разказва на леля си, че го намира за много красив и че той я кара да се чувства добре.

Настъпва деня на сватбата на Карина. Максимилиано моли Бог да му помогне да забрави Минерва и признава, че се жени без любов.

Габриел намира Карлос, който му признава, че го е излъгал, след като са му платили за това. Той го пита колко иска, за да каже истината.