Дивата котка (Gata salvaje)

71-75 серия

Седемдесет и първа серия

Росаура не може да се измъкне от Патрисио - ако излезе, Ривера ще убие Луис Марио!

Патрисио е опитва да изнасили Росаура, докато тя се къпе. Котката го удря и извиква Клаудия. Тя го заплашва да се обади в полицията и го принуждава да напусне стаята.

На следващия ден, Росаура съобщава на съпруга си, че тя и семейството й ще напуснат къщата, която сега принадлежи на него. Патрисио е съкрушен, чувайки че Росаура е способна да се откаже от спа-центъра и имението, само и само да не го види никога повече. Той се кълне, че никога повече няма да й посегне. Но Росаура е твърда в решението. След това Патрисио я заплашва: ако си тръгне, той ще убие Луис Марио. Котката няма друга алтернатива и се съгласява да остане в къщата, поне за известно време.

Луис Марио се среща с Камелия. Тя му съобщава, че Патрисио иска да се види с него, за да поговорят като мъж с мъж за Росаура. Луис Марио се съгласява, въпреки че Каридад се опитва да го спре. Той й казва, че ще случи това, което трябва да се случи.

Марсела, сестрата на Мерседес, пристига в Маями и се опитва да я убеди да разкрие истината на Луис Марио. Мерседес не приема съвета. Адриана също настоява на това. Накрая, Марсела я заплашва, че ако сестра й не му каже, ще го направи тя самата.

Ева моли Луис Марио да излязат на вечеря. Луис Марио не иска да излиза, но накрая съпругата му го убеждава. Тя го целува по бузата, а Луис Марио презрително се изтрива.

Седемдесет и втора серия

Нова любов за Максимилиано - той открива красотата на Минерва!

Ева и Луис Марио вечерят заедно. Тя използва момента, докато съпругът й е в тоалетната, за да се обади на Росаура и да й съобщи, че е родила красиво момче, което има очите на Луис Марио.

Луис Марио тайно се промъква в къщата на семейство Оливарес и влиза в стаята на Росаура. Маирита ги открива случайно и казва на Камелия. Тя отива при Патрисио. Когато ревнивият съпруг се прибира, Росаура е вече сама. Камелия става за смях. Когато двете жени остават сами, Росаура й признава, че наистина Луис Марио е бил при нея. Но Патрисио не вярва на блондинката и когато остава сами, той я удря, настоявайки да не става смешна пред съпругата му.

Максимилиано започва да изпитва специални чувства към Минерва. Тя разлива чаша със сок върху Силвия, която я уволнява. Максимилиано я вижда да плаче и я вижда с нови очи. Той я целува. Минерва си тръгва и му казва, че неговите целувки са за годеницата му Карина.

Въпреки нежеланието на сестра й, Марсела е решена да потърси Луис Марио, за да му разкаже коя е неговата истинска майка.

Луисана се обажда на Гилермо, който предлага да я превърне в модел. Фотографът я завежда в салона за красота, за да започне с преобразованието.

Седемдесет и трета серия

Новата Луисана - тя започва кариера на модел!

Луисана се съгласява да осъществи първата фотографска сесия с Гилермо. След посещението на салона за красота, тя става неузнаваема. Фотографът е очарован от нейната красота и й дава артистичен псевдоним: Сирена. Тя не иска, но той настоява - за целия свят тя ще бъде Сирена.

Росаура пада в капана на Патрисио и пред Луис Марио, след натиск от страна на съпруга й, тя лъже, че се е отдала на Патрисио. Луис Марио не вярва и двамата мъже си разменят удари. При сбиването, Патрисио взема ножа на градинаря. Мерседес застава пред сина си. Самуел спира Патрисио като го удря с глинена саксия.

Иван разказва цялата си история на Адриана. Той признава, че не е забравил Химена, при което масажистката се разплаква. Младежът я моли за услуга - да му помогне да забрави тази любов, която изпитва към бившата си приятелка, тъй като той не иска да се вижда с нея никога повече.

Химена разговаря с психолога от клиниката за лечение на алкохолизъм. Тя му споделя цялата си история и за това, че никога не е получавала нужното й внимание от страна на семейството си. Признава, че след смъртта на детето си, тя се чувства като убийца и че иска да умре. Тя побягва, защото цялата болка се стоварва върху й.

След сбиването, Патрисио казва на Росаура, че се е насладил на изражението на Луис Марио, когато тя му е казала, че му се е отдала. Той й казва, че презрението на Арисменди за нея ще е наказанието за това, че не може да го обикне.

По-късно, Камелия влиза в стаята на Котката и я пита дали ревнува Луис Марио от Ева.

Седемдесет и четвърта серия

Едуарда научава истината - Марсела й признава, че Луис Марио не е Арисменди!

Марсела пристига в дома на семейство Арисменди, решена да говори с Луис Марио. Но когато жената е на път да разкрие истината за Мерседес, те са прекъснати от Едуарда, която предупреждава Марсела за случилото се в градината. Луис Марио излиза вечерта, за да се види с Марсела. В същото време, жената се връща в дома на семейство Арисменди, за да говори с племенника си, но не намира Луис Марио. Едуарда я приема. Марсела й признава, че Луис Марио не е Арисменди. Едуарда я моли да си тръгне и никога да не се връща в дома й. Едуарда се усмихва, защото си мисли, че „брат" й няма право нито върху имението, нито върху състоянието на семейството.

По-късно, Марсела признава на сестра си, че е казала истината на Едуарда. Мерседес е много разстроена, защото усеща, че синът й никога няма да й прости за това, че го е изоставила. Адриана се опитва да повдигне духа й, но е убедена, че синът й ще я отхвърли.

Луис Марио се обажда на Росаура и предлага да се видят. Тя не иска, тъй като не иска Патрисио да му навреди. Росаура му признава, че не се е отдала на Патрисио и че е казала това, за да предотврати скандал.

Луисана провежда сесия по бански костюм. Всички я наричат по име, но Гилермо настоява да я наричат Сирена. Тя си мисли какво ли ще каже Бруно, когато разбере, че жената, която той е свалял в бара и тя са един и също човек.

Иван започва с терапевтичните масажи. Той изпитва болка и Мария Хулия се опитва да спре масажистката. Тя й обяснява, че наличието на болка е добър знак, тъй като това показва, че има шанс. Майката иска просто да оставят сина й на мира, но Иван продължава с терапията.

Седемдесет и пета серия

Росаура е бременна, а Ева планира смъртта й!

На Росаура й става лошо и Клаудия я отвежда при лекар. Става ясно, че Росаура е бременна, от Луис Марио. Котката решава да запази тайна, докато не реши какво да прави с живота си. Тя се опасява, че Патрисио ще полудее от ревност. Камелия чува разговора им и веднага отива при Ева, за да й съобщи новината. Ева смята, че най-добре ще е Патрисио да научи за това, но Камелия й разяснява, че той няма да направи нищо, тъй като е влюбен в Котката. Безгласно й предлага да убият Росаура. Ева смята, че това е единствената алтернатива, която има. Следвайки съвета на Камелия, тя определя среща на Росаура в една изоставена колиба под предлог, че иска да й предаде доказателства, че баща й е умрял при инцидент. Котката се хваща на въдицата и пристига на срещата. Камелия и Карлос наблюдават от разстояние.

Едуарда посещава Мерседес и й обещава да запази тайната й, ако това иска. Тя предлага да организира среща между Мерседес и Луис Марио. Истинските намерения на Едуарда са да задържи имението за себе си. С такова намерение отива при адвокат. Той й разяснява положението на Луис Марио - той е признат за един от семейство Арисменди и има всички права, които произтичат от това.

Карина и Мария Хулия подозират, че Максимилиано има друга жена. Майката съветва дъщеря си да се оженят веднага. Карина смята, че това решение е прекалено прибързано.