Дивата котка (Gata salvaje)

66-70 серия

Шестдесет и шеста серия

Росаура и Луис Марио - двамата са заедно!

Росаура решава да приеме поканата на Луис Марио. Те отиват заедно в един парк. Там Луис Марио прави снимки на любимата си и те се отдават един на друг. Росаура му обещава, че някой ден ще бъдат заедно завинаги.

Мерседес научава от Росаура, че ще става баба. Крус й разказва, че истинската любов на Луис Марио е Росаура, а не Ева. Жената моли Росаура да направи така, че да успее отново да се види със сина си. Росаура не иска, но Мерседес й се заклева, че няма да направи нищо, защото той е един Арисменди.

Максимилиано все пак решава да се обвърже с Карина: той приема любовта й и така се опитва да забрави Росаура. Те се разхождат заедно и Максимилиано я целува. Те вече са гаджета. Карина е на върха на щастието. Тя смята, че две от нейните мечти ще се превърнат в реалност: да бъде милионерка и да се омъжи за Максимилиано.

Адриана, наета от Росаура, пристига при Иван, за да започне терапевтични масажи и му прави компания. Иван я посреща много добре, но не допуска тя да прави масажи. Между двамата изглежда, че се появява нещо повече от симпатия. Мария Хулия и Карина разбират, че присъствието на Адриана може да се отрази добре на Иван.

Ева получава контракции и е откаран в болницата с линейка. Химена се натъжава, защото се сеща за загубата на детето си. Луис Марио не може да си представи как се е чувствала Росаура.

Кармела излиза от затвора и отива при приятелката си Минерва, която е уволнена от спа-центъра заради Патрисио. Моли я за подслон и й предлага да работи като сервитьорка в бара, в който е работела преди. Минерва признава, че често се ядосва, но никога толкова.

Шестдесет и седма серия

Химена отвлича бебето - тя е напълно пияна!

Ева ражда красиво и здраво момченце. Луис Марио е щастлив, но предпочита това да беше детето му от Росаура. Габриел пристига в болницата и забелязва, че детето по нищо не прилича на Луис Марио. Той се съгласява с него, без да подозира, че истинският баща на бебето е най-добрия му приятел.

След като се прибира в дома, Ева организира събиране. Химена се напива. Едва се държи на краката си и в алкохолен делириум, тя решава да отвлече бебето, тъй като си мисли, че това е нейния син. Тя излиза от къщата без посока и се натъква на Гилермо, братът на Габриел, който тъкмо пристига в Маями. Химена сяда под едно дърво и заспива, а малкият се разплаква.

Ева е разстроена заради изчезването на малкия Луис Марио. В началото подозира Росаура, а след това, Едуарда, Панчита и Каридад разбират, че Химена също я няма. Без да се бавят, те предупреждават Луис Марио, че Химена е излязла на улицата с детето на ръце.

Росаура е щастлива след срещата си с Луис Марио. Тя споделя с Клаудия щастието си и тя я моли да бъде много внимателна с Патрисио. Освен това я моли да остане до него, поне докато не успее да си върне имението и спа-центъра.

Котката моли Минерва да поговори с Луис Марио за това, че няма да могат да се виждат няколко дни заради съпруга й. Масажистката се съгласява с Кармела и отива в бара, където е работила преди да влезе в затвора. Получава работата.

Шестдесет и осма серия

Злобата на Ева - тя не се интересува само от живота на детето, а да не изгуби Луис Марио!

Луис Марио тръгва да търси сина си из улиците на Маями в компанията на Гилермо, братът на Габриел. Той му разказва, че без малко да блъсне една пияна жена с дете на ръце. Луис Марио открива одеялото на детето, но няма и следа от Химена. Близо до мястото, където са намерили одеялото, полицията научава за жена, която е паднала в канала с детето. Но възрастта не съвпада и Луис Марио се отпуска.

Химена се изгубва, докато търси дома на Иван.

На следващия ден, Луис Марио решава да се обади в полицията, а Едуарда успява да го спре - не иска излишни скандали около семейството.

Габриел се противопоставя на Ева и настоява тя веднъж и за винаги да признае, че детето е негово. Тя симулира припадък, за да не му даде отговор.

На следващия ден, Валерия усеща, че Ева не е обезпокоена. Тя признава, че е напрегната, но в действителност не се притеснява за детето си, а го използва като начин да държи до себе си Луис Марио, но не иска да бъде майка.

Минерва пристига на работа в бара. Там се среща с Карлос, който се опитва да я целуне насила. Защитавайки се, Минерва го удря по главата. Карлос се кълне да си отмъсти и Минерва се отказва от работата.

На следващия ден, Минерва се среща с Максимилиано на улицата. Без да я обижда, той й предлага работа като прислужница. Масажистката се съгласява.

Шестдесет и девета серия

Химена се появява и решава да се подложи на лечение в клиника!

Семейство Арисменди са отчаяни, тъй като Химена не се появява.

На следващия ден, Луис Марио съобщава за изчезването в полицията. Сестра му се обажда и съобщава, че е в дома на приятелката си Лаура, където е прекарала нощта с новороденото. Луис Марио пристига на мястото заедно с Ева. Бебето е добре. Химена няма очи да поиска прошка. Както сами са предположили, Химена им разказва, че в пиянството си тя е помислила детето за свое. Признава, че не се е обадила по-рано, защото се е бояла от реакцията на близките си.

Когато се прибират в дома, Едуарда се опитва да я удари, но Луис Марио я спира. Той се развиква, че не могат да обвиняват сестра си, защото само те са виновни за болестта на Химена, тъй като не са й обръщали достатъчно внимание, от което толкова се е нуждаела. Едуарда планира да я вкара в клиника.

Гилермо разговаря с Химена и й разказва, че е имал приятелка, която се е самоубила в следствие на алкохола. Химена се замисля какво може да стане със самата нея и признава, че има проблем с алкохола. Тя е готова да постъпи в клиника за лечение. Едуарда влиза в стаята си и казва какво мисли да направи. Тя е много изненадана, когато Химена й казва, че е взела решение да направи точно това.

Патрисио се противопоставя на Росаура и я пита защо толкова силно го презира. Той страда, чувайки виковете на Котката, която го обича и му заявява, че никога няма да може да го обикне. Патрисио я уверява, че никога няма да допусне тя да бъде с Луис Марио. Росаура му отвръща, че той никога няма да има място в сърцето й. Патрисио се разплаква.

Габриел споделя своите съмнения с Гилермо. Той го съветва да се сближи с Максимилиано, за да провери дали детето на Ева е негово. Той приема съвета му.

Панчита получава пет билета за концерта на Пума. Заедно с Луисана, Каридад и Фернандо (Бруно не приема поканата) пристигат на мястото на събитието. Те си прекарват много добре, а Пумата отправя няколко думи на благодарност към Панчита, неговата най-вярна почитателка.

Адриана успява да заведе Иван в дома си. Те прекарват много хубаво заедно. Той й купува огърлица и й я подарява.

Мерседес пристига в дома на семейство Арисменди. Тя казва на Луис Марио, че иска да поговори с него за Росаура.

Седемдесета серия

Любовта на Патрисио към Росаура!

Патрисио се противопоставя на Котката и тя му признава, че Луис Марио й се е обадил. Ривера заплашва да я удари, но тя се защитава с ваза и го заплашва да го убие, ако отново я удари. Клаудия влиза в стаята и Патрисио си тръгва.

На следващия ден, Патрисио предлага на Росаура да й върне спа-центъра и имението на баба й, ако тя се съгласи да заминат да живеят в друга държава, където няма да вижда Луис Марио. Той й обещава да се промени и й признава, че я обича. Росаура не се съгласява, защото той се държи много зле с нея.

Камелия се подиграва на Едуарда в салона за красота. Тя й признава, че преди да се ожени за нея, Патрисио е бил с нея в Испания. Така й показва, че той никога не я е обичал. Едуарда заплашва да я обвини в полицията за това, че се е оженила два пъти. Кармела не й остава длъжна и я заплашва, намеквайки че знае много нейни и на Ева тайни. Отчаяна, Едуарда отива в спа-центъра и вдига скандал на Патрисио. Той я хваща за врата и я заплашва да я обвини в полицията за смъртта на Рафаел Гранадос. Едуарда се оказва с вързани ръце.

Доня Крус моли Луис Марио да престане да се среща с Росаура, тъй като Росаура е омъжена. Тя го лъже, че Патрисио и тя ще напуснат града и няма да се върнат никога повече. Луис Марио не й вярва, тъй като знае, че Росаура никога не би се отдалечила от него. Луис Марио не е готов да се откаже от любовта си. Доня Крус се страхува да не се случи някое нещастие.