Дивата котка (Gata salvaje)

46-50 серия

Четиридесет и шеста серия

Мария Хулия и Рафаел се срещат отново - той иска да разбере къде е дъщеря му!

Рафаел разбира от Росаура, че Ева е била на път да я убие. Той се противопоставя на дъщеря си, но решава на първо време да отложи сватбата. След това съобщава на Дивата котка, че няма да се ожени за нея. В този момент, в офиса влиза Мария Хулия. Тя припада, а когато идва на себе си, той я пита къде е дъщерята, която са имали.

Едуарда се изправя пред съпруга си и настоява да разбере коя е любовницата му. Той я блъска и й казва, че той може да спи, с която поиска и всеки път, когато поиска. Той й извиква, че като жена, тя не го удовлетворява. Изведнъж сваля колана си и започва да я удря. Той я предупреждава, че ако викне, за да пристигне Луис Марио на помощ, ще я убие. Целите й крака и ръце се покриват с белези.

Луис Марио иска да продаде имението на Росаура, но тя отхвърля предложението му, тъй като предпочита да види как го губи. Той решава да го продаде много бързо. Той казва на Едуарда, че с Патрисио трябва да отидат да живеят другаде. Той смята да се ожени за Ева и да замине за Ню Йорк, където се надява да забрави Росаура.

Химена е щастлива, тъй като е получила подкрепата на Луис Марио и й е разрешил да се омъжи за Иван. Разговаря с него и споделя, че се разкайва за всичко, което е направила и не е направила. Той, следвайки съвета на приятелите си, мисли да учи електроника, за да отвори сервиз за ремонти.

Четиридесет и седма серия

Росаура спира сватбата на Ева - развиква се, че тя е виновна за смъртта на детето й!

Ева е на върха на щастието. Както изглежда, тя е спечелила битката и е на път да се омъжи за Луис Марио. Габриел се опитва да разубеди приятеля, но не се осмелява да му признае съмненията си, че детето, което чака Ева, е от него. Когато съдията започва церемонията, Росаура я прекъсва и извиква на Луис Марио, че Ева е убила детето, което са очаквали. Луис Марио заявява, че ако това е вярно, той няма да се ожени за Ева. При това изказване, Ева припада. Росаура му казва, че той има правото да й повярва или не.

Рафаел научава, че Карина е негова дъщеря. Той я признава. След като той разбира, че Карина е в затвора, той иска да я посети, но Мария Хулия не му казва къде точно е. Росаура му казва, но го моли да не й казва, че й е баща. Съветва го първо да се сближи с нея и да й предложи приятелството си. Той приема нейния съвет. Рафаел решава да сложи край на връзката си с Росаура. Той осъзнава, че Ева ще ги направи много нещастни. Когато Мария Хулия научава, че Рафаел е влюбен в Росаура и че е бил на път да се ожени за нея, тя се почувства зле.

Максимилиано отива при Карина, след като получава писмо от нея, в което тя му признава любовта си към него. Той й дава ясно да разбере, че никога няма да може да я обикне, тъй като е влюбен в Росаура. Той я моли да го забрави. Карина е разбита и смята, че вече няма никаква причина да се бори за свободата си. Тя се запознава с Ираиса, която й предлага приятелството си.

Четиридесет и осма серия

Семейство Арисменди е на улицата - Росаура е новата собственица на имението им!

Ева и Луис Марио сключват брак, въпреки признанието на Росаура. Ева се заклева на Луис Марио, че детето, което чака, е от него и че казаното от Котката е лъжа.

Росаура е разстроена и отива в църквата в търсене на сили. Габриел скрито страда.

Мария Хулия признава на Рафаел, че не е спирала да го обича през 20-те години, през които не са се виждали. Той, на свой ред, също й признава, че въпреки че е бил женен, той не е спирал да мисли за нея. Но, допълва, че се е появила друга жена, която е спечелила сърцето му и е изтрила спомените: Росаура. Мария Хулия страда.

Минават шест месеца. В имението на Арисменди, цялата реколта е провалена. Росаура може да вземе имението в замяна на дълга, който няма как да бъде изплатен. Патрисио заплашва Росаура, настоявайки да върне земята, а тя го заплашва да го издаде в полицията за всичко, което е направил в спа-центъра. Така Патрисио се вижда принуден да мълчи.

Луис Марио съобщава на Росаура, че няма пари, за да й върне дълга. Въпреки че е победила, Росаура не се чувства щастлива и споделя с Клаудия, че не се чувства добре от това, че Луис Марио страда.

Четиридесет и девета серия

Едуарда е унижена - тя пада на колене пред Росаура!

Росаура отива в имението на семейство Арисменди и предлага сделка на Едуарда: ако тя падне на колене и я помоли да им върне имението, тя ще го направи. Едуарда се подчинява. След саркастичен смях, Котката й казва, че нищо няма да й върне. Обяснява, че й връща със същата монета. Росаура се обръща и си тръгва, но преди това й съобщава, че любовницата на Патрисио е Камелия.

Иван преминава през курс по електроника и сега започва да поправя различни уреди на хората от квартала. Скоро се замисля и за сервиз, за да може да издържа детето си. Химена е в седмия месец на бременността си. Иван си мисли, че тя е прекратила да пие, но действителността е друга - тя никога не е спирала да пие.

Луисана и Фернандо се оплакват от неприятностите, които преживяват.

Братовчедката на Луис Марио споделя с преподавателя, че Бруно не е успял да забрави Росаура и че никога не я е докосвал. Тя преспиват заедно, но като брат и сестра. Тя е влюбена, но той не й отвръща.

Фернандо си дава сметка, че това е било каприз за Силвия и че се е омъжила за него без да го обича.

Силвия се разхожда по плажа с Кике. Тя му признава, че не обича съпруга си. Те се целуват, а Бруно ги вижда от разстояние.

Луис Марио е бесен заради загубата на имението. Габриел се опитва да му повдигне духа и му казва, че животът продължава. Приятелят му дава работа в областта, която работи.

Петдесета серия

На границата на самоубийство - светът на Едуарда се разпада!

Камелия най-накрая признава, че е любовница на Патрисио. Двамата се карат безспир. Габриел пристига в апартамента и успява да ги раздели. Едуарда моли Габриел да не споменава нищо с Луис Марио. Тя е решена да му поиска развод и му го казва. Патрисио й се развиква, че няма да се предаде току-така и ще я остави на улицата. Преди да излезе, той я удря. Едуарда чувства, че всичко върви срещу нея: изгубила е имението, унижили са я и е изгубила съпруга си. Тя се заключва в стаята си. Тя изважда пистолет и го зарежда. Панчита подозира, че нещо лошо става с господарката и търси помощ. Луис Марио, Ева и Химена викат на Едуарда да отвори вратата, но тя не го прави. Малко след това се чува изстрел.

Росаура предава документите за имението на Луис Марио. Той разбира, че тя все още го обича, въпреки че отблъсква целувката му. Тя отрича да има шанс за тях двамата, тъй като всичко, което има между тях, е ненавист.

По-късно, Максимилиано посещава Котката и още веднъж я моли да приеме предложението му за брак. Тя му отказва и му обяснява, че не е способна да го обикне като мъж.

Мария Хулия посещава Рафаел на работното му място, за да му поблагодари за близостта с Карина. Той не я посещава редовно в затвора. Той й признава, че вече не обича Росаура, че я е забравил. Добавя, че е много объркан относно своите чувства към нея. Мария Хулия му признава, че все още го обича.