Дивата котка (Gata salvaje)

31-35 серия

Тридесет и първа серия

Планът на Ева - бременна от Габриел, тя казва, че детето е от Луис Марио!

Луис Марио си открадва целувка от Росаура, която му заявява, че Максимилиано се целува по-добре. Луис Марио си тръгва много обиден и се напива. Той отива в дома на Ева. Тя иска да правят любов, но той заспива. Ева отива при Габриел, който се възползва от нейната бременност.

На следващата сутрин, Луис Марио се събужда до Ева. Тя го убеждава, че са правили любов.

Габриел убеждава Минерва и я отвежда в апартамента си. Той е на път да я вкара в леглото си, когато се появява Ева. Той успява да прикрие неочакваното посещение пред Минерва, а тя му казва, че не иска те да са заедно.

Патрисио не знае как да се отърве от Росаура и казва на Хулио да стреля по нея.

Росаура е заедно с Карина в колата на Максимилиано. Хулио ги проследява и стреля. Но не уцелва - успява да простреля едната от гумите на колата. Росаура веднага заподозира Патрисио. Тя няма доказателства, за да го обвини.

Луис Марио подкрепя Едуарда в решението й да изпрати Химена в интернат в Европа. Тя се ядосва и излиза. Отива при Иван. Двамата планират да избягат заедно.

Мария Хулия, след като открива Арисменди в дома си, вдига скандал. В гнева си, тя й казва, че никой не я обича вече и накрая ще остане сама. Иван я прегръща и я уверява, че никога няма да я изостави. След като чува това, Химена излиза.

Камелия не знае какво още да направи, за да спечели Луис Марио. Изпълнявайки съвета на Панчита, тя купува два билета за Париж. Съпругът й казва, че ако иска, може да замине сама. Камелия се ядосва.

Тридесет и втора серия

Химена избягва с Иван и никой не знае къде са!

Луисана разказва на племенницата си, че Едуарда заминава за интернат в Италия. Ще я изпрати след два дни. Момичето е отчаяно, защото Иван я е помолил за две седмици, за да може да събере пари и двамата да се съберат. Без да се замисля много, тя взема чантата си и отива в дома на приятеля си. Едуарда забелязва, че я няма и Луис Марио търси Мария Хулия. Никой не знае къде може да са.

Ева споделя с Едуарда, че най-вероятно е бременна от Луис Марио. Тя го казва на Камелия, която на свой ред го разказва на Росаура.

Луис Марио отива при Росаура, за да й каже истината за кражбата. Котката му отговаря, че нейната съвест е чиста. Луис Марио й се кълне в любов, но Росаура не му вярва, след като е прекарал една нощ с Ева.

Фернандо и Силвия се целуват в класната стая и са хванати от директора. Той изгонва преподавателя и се свързва с бащата на Силвия във връзка със случилото се. Рафаел се изправя пред Фернандо, който му се заклева, че обича дъщеря му. Иска му ръката. Рафаел не знае какво да отговори, тъй като за него дъщеря му е много малка, за да се омъжва.

Карина убеждава Максимилиано да отидат на танци. Те се срещат с Родриго, който умира от ревност. Той удря няколко пъти мъжа с неговата бивша.

Тридесет и трета серия

Камелия е между живота и смъртта, а Луис Марио научава, че тя не страда от амнезия!

Ева се изненадва от посещението на Диего, един приятел, който отива при нея, за да й иска пари, тъй като полицията го преследва заради това, че е практикувал медицина незаконно. След като научава, че той е потвърдил фалшивата амнезия на Камелия, Ева се съгласява да му даде парите при условие да разкаже цялата истина на Луис Марио.

Диего отива в дома на семейство Арисменди, за да иска още пари от Камелия в замяна на мълчанието му. Съпругата на Луис Марио взема пистолет и двамата се сборичкват. Виковете разтревожват Луис Марио, Каридад и Луисана, които се качват в спалнята. Диего използва тази възможност, за да разкрие истината. Камелия е съкрушена и борбата им завършва с изстрел, който я ранява. Тя е заведена в болница, където се бори между живота и смъртта.

Химена и Иван не се появяват. Едуарда обвинява Луисана в изчезването им. Виковете завършват с признанието на Едуарда, че е убила бащата на Росаура. Луисана решава да напусне къщата и да отиде в манастир, за да попречи на братовчедка си да й навреди.

Росаура решава да накара Луис Марио да се влюби в нея до полуда. Тя започва веднага с плана си и го целува страстно. Той не може да разбере нищо, а неговият приятел Габриел отбелязва, че това може да е план на Росаура.

Росаура уверява Минерва, че тя е изгубената внучка на Доня Крус. Масажистката се появява в дома на собственичката на спа-центъра и там среща Росаура, облечена като прислужница. Крус извиква Габриела и й разказва историята за това как е попаднала в дома й.

Росаура разказва на Патрисио, че Росаура е Габриела и че не е нищо повече от прислужница под опеката на Клаудия. Росаура й се противопоставя и я уверява, че тя е внучка на Доня Крус, но тя не знае това. Заплашва я и й казва да бъде много внимателна, защото може да я вкара в затвора заедно с братовчед й Хулио. Минерва се убеждава, че Росаура говори истината и убеждава в това Патрисио.

Тридесет и четвърта серия

Доня Крус се среща с Росаура, но тя продължава да крие истината!

Доня Крус е решена да продаде спа-центъра на Патрисио. Отива там и се среща с Габриела. Патрисио иска тя да се обади на Росаура, за да й каже, че е нейната истинска внучка. Доня Крус е разочарована.

В имението, Маирита признава, че сестра й винаги се е казвала Росаура и че тя е нейната внучка. Доня Крус не вярва в това и се ядосва на Габриела, че е използвала името на Росаура.

Иманол моли Иван и Химена да се върнат. Те отказва и Иван го моли да не споменава къде са. Иманол не знае какво да прави, тъй като Бруно го заплашва.

Химена не може да спре пиенето и припада. Иван разбира, че приятелката му е много болна.

Карлос принужава Едуарда да го остави на работа в имението. Карлос се чувства могъщ.

Камелия се връща в клиниката. Там, Патрисио се опитва да я задуши с възглавница, но е прекъснат от една медицинска сестра, която влиза в стаята точно в този момент.

Ева научава от Минерва, че Максимилиано, нейният братовчед, е влюбен в Дивата Котка. Възмутена, тя му се развиква, че Росаура не е на висотата му. Той й признава, че за първи път е влюбен и не смята да се отказва от любимата. Ева успява да го откаже от намерението му да се ожени за нея.

Тридесет и пета серия

Росаура получава власт - ставя управител на спа-центъра!

Крус е на път да продаде спа-центъра на Патрисио, но Росаура прекъсва срещата и й признава, че тя е истинската й внучка. В началото, тя не вярва, но Клаудия и Самуел потвърждават, че казва истината. След това, Росаура й разказва цялата истина за случилото се. И така, Доня Крус я определя за новия управител на спа-центъра. Росаура осъзнава, че вече има власт, която ще помогне в отмъщението й. Луис Марио вече е в краката й, безумно влюбен в нея, а тя е решена да накара него и семейството му да страдат. Росаура назначава за своя асистентка Карина. Тя не подозира, че тя планира да я унищожи и че е в комбина с Патрисио. В замяна моли да се ожени за Максимилиано.

Родриго завежда в апартамента си Химена и Иван, за да могат да се чувстват по-сигурни и по-удобно. Приятелките на Химена я съветват да си направи тест за бременност, защото нейните прилошавания може да се дължат на това. Резултатът от теста е положителен. В началото, Иван реагира зле, но след това успокоява Химена, която иска само да пийне. Той я кара да се замисли за детето и я уверява, че те ще бъдат добри родители. Химена се чувства щастлива за първи път.

Минерва пита Габриел кога ще се ожени за нея и той й отговаря „никога", тъй като не я обича. Той й предлага да бъдат любовници и Минерва си тръгва ядосана и наранена. Тя не иска да го види никога вече. Габриел се чувства облекчен.