Дивата котка (Gata salvaje)

26-30 серия

Двадесет и шеста серия

Скандал с Росаура - провокирана от Ева, Дивата котка отново се появява!

Луис Марио планира да наблюдава Росаура и отива при басейна на спа-центъра в компанията на Ева. Той успява - възползва се от отсъствието на придружителката си и се приближава до Росаура. Луис Марио намеква, че тя трупа опит с мъжете. Дивата Котка му удря шамар. Луис Марио в отговор я целува и тя се поддава. Ева ги вижда и обижда Росаура, която губи контрол. Минерва вижда сцената как тримата падат в басейна.

Росаура моли Габриел да остави на мира Минерва. Също така, тя моли Хулио да поговори с братовчедка си. Накрая, Минерва решава да нарече отношенията си с Габриел „връзка", но той се отнася с нея лицемерно.

Пристига Максимилиано с план да завоюва Росаура. Той предлага пари на Патрисио, за да се намеси и да поговори с Росаура в опит да я убеди да му даде шанс. Дивата котка се досеща какъв е плана и предлага на Патрисио сделка: тя ще излезе с Макс, ако той й даде половината от парите, които Максимилиано му е дал.

Карина е отегчена от дома на семейство Крус. И така, Клаудия я назначава като чистачка в спа-центъра. Тя отказва и се обръща към Росаура. Сестра й не може да направи нищо, за да промени решението на леля й. Обещава й, че ако тя покаже, че се е променила, тогава ще смени работата й.

След два дни трябва да се състои сватбата между Патрисио и Едуарда. Тя съобщава на Луисана, Габриел, Камелия, Каридад и Панчита. Луис Марио в този момент не е в дома.

Двадесет и седма серия

Срещата между Камелия и Патрисио - Едуарда представя пред семейството си своя бъдещ съпруг!

След два дена трябва да се осъществи сватбата между Едуарда и Патрисио. Тя организира вечеря в дома си. По време на вечерята Камелия научава кой е годеника. През цялата вечер тя остава нервна. Ева се досеща на какво се дължи нейната нервност.

В спа-центъра, Карина се запознава с Максимилиано Роблес. Той я намира за красива и решава да й даде работа като чистачка, за да може да я държи близо до себе си. Тя смята да последва съвета на майка си да накара някой милионер да се влюби в нея. Изглежда, че тя забравя за Родриго, който в този момент пристига в спа-центъра.

Росаура не спира да мисли за своето отмъщение към Едуарда и Ева. Тя ги обвинява за смъртта на баща си и детето, което е очаквала. Росаура споделя с Клаудия за неточности в счетоводството и че има възможност да се влюби в Максимилиано.

Иван представя на майка си своята приятелка, Химена. Той иска тя да я обикне като дъщеря. Тя е безразлична, тъй като я измъчва безпокойство - недостига на пари в дома. Иван мисли как би могъл да спечели пари бързо.

Двадесет и осма серия

Едуарда се омъжва, а Патрисио започва своята игра!

Едуарда е много развълнувана от сватбата. Патрисио, от своя страна, започва да притеснява Камелия. Той използва момента, когато тя влиза в кабинета и се опитва да я целуне. Луис Марио пита за нея и Патрисио се скрива. Камелия е много нервна и Луис Марио забелязва това.

Химена кани Иван в дома си. Те пият много и когато изпразват бутилката, решават да отидат на парти в търсене на още. Едуарда ги открива и обижда брата на Росаура. Луис Марио научава, че сестра му е приятелка с брата на Дивата котка. Без да губи време, Луис Марио отива в дома на Росаура. В присъствието на Мария Хулия и на самата Росаура, той пита Иван дали използва сестра му. Иван му се развиква и го обвинява, че той се е подиграл на сестра му; настоява, че има право да прави каквото иска. След това открито заявява, че обича малката му сестра.

Росаура получава подарък в спа-центъра. Става дума за змия. Хулио стреля по нея и я убива.

Всички се включват в плана на Патрисио да изгонят Росаура от работа. Но нямат успех. Тогава Патрисио планира как да я изплаши още повече.

Хулио коментира с Минерва, че дните на Дивата котка в спа-центъра са преброени.

Максимилиано пристига в спа-центъра с два билета до Лас Вегас. Това е подарък за Росаура, която той моли да се омъжи за него. Тя отказва и скъсва билетите.

Двадесет и девета серия

Луис Марио научава истината, че Едуарда е заложила капан на Росаура!

Ева разказва на Луис Марио, че Росаура е откраднала 500 долара и огърлица от черни перли, както и че за това е била арестувана. Арисменди не вярва в това, че Дивата Котка е крадла и изпитва съчувствие, когато научава, че баща й е умрял, докато той е бил в Ню Йорк.

От Каридад и Бруно, Луис Марио научава, че сестра му Едуарда е заложила капан на Росаура, в следствие на което тя е била арестувана. Луис Марио настоява за доказателства, за да може да обвини, когато се изправи пред сестра си.

Патрисио и Едуарда консумират брака си. Камелия не издържа повече тази ревност, която изпитва. Едуарда разбира, че съпругата на брат й не понася нейния съпруг. Това я вбесява и решава да намери любовника, с който Камелия е избягала и с когото е прекарала две години. Така се надява да я изгони от дома.

Всичко е против връзката на Химена и Иван. Въпреки всичко, двамата се обичат и си обещават да се борят за любовта, която изпитват един към друг. Мария Хулия се бои за сина си, тъй като младата Арисменди все още е непълнолетна.

Равносметката от работата на Патрисио отново показват загуби. Росаура се противопоставя на управителя и казва, че не е възможно спа-центъра да е във фалит при положение, че има толкова много клиенти. Тя го обвинява в кражба. Патрисио в отговор й обявява война. Той се заклева, че ще остане там, докато не приключи с нея.

Тридесета серия

Камелия се обединява с Ева, за да разрушат Росаура!

Камелия отива да търси Патрисио в спа-центъра и научава, че Росаура работи там. Без да мисли много, тя й заявява, че Луис Марио е спал с нея и двамата са прекарали една много пламенна нощ. Росаура й обещава, че ще й отнеме Луис Марио. Двете жени се предизвикват взаимно за това коя от двете ще остане с Луис Марио.

Камелия се чувства неуверена в тази борба срещу Дивата котка и отива да търси Ева, с която да се обединят. Ева приема да й помогне. Ева и Камелия сключват примирие, докато не приключат с Росаура. Ева смята да не играе много открито с Камелия.

Максимилиано, придържайки се към съветите на Ева, се държи много хладно с Росаура. Тя се възмущава и настоява Патрисио да напусне работа. Двамата започват да спорят и Росаура му удря шамар. Патрисио я заплашва и дори й посяга, но в този момент се появява Луис Марио, който го спира.

Едуарда съобщава на Химена, че я изпраща в интернат в Европа. Химена не спира да пие. Тя осъзнава, че е алкохоличка.