Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

134 серия

Доня Габриела е много притеснена от завръщането на Рут Урибе. Тя предупреждава дъщерите си, че Ева никога не бива да научи, че девойката се е завърнала.

Рут се среща с хора от селото. Кинтина без малко да я блъсне и се заражда скандал. Франко се появява, за да помогне.

Рут започва да проверява кутиите в имението и открива една снимка на София от времето, когато е била с Фернандо. Още от времето, когато са били деца, тя винаги я е мразила и сега планира да й отнеме съпруга без да подозира, че те вече не са заедно.

София върви по пътя, когато се появява Хуан. Той се приближава към нея и я уверява, че продължава да я обича и че не бива да крият тази любов, която е взаимна. София му казва, че Дамян си е тръгнал, тъй като тя е отхвърлила предложението му, защото е последвала зова на сърцето си. Много уверен, Хуан се приближава и започва да я целува. Рут минава от там и вижда София да се целува с някой, който не е съпруга й. Тя решава да каже на Фернандо.

Фернандо слага едно писмо с надпис „Важно" сред нещата на Армандо. Така той се надява разследващите да повярват, че той е отвлякъл дъщерята на София и ще престанат да обвиняват него.

Рут изпуска юздите на коня си, който започва да препуска. Хуан разбира какво се е случило и се втурва да я спаси, докато най-накрая успява да спре коня.