Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

133 серия

Доня Габриела манипулира София, правейки драма и окуражавайки дъщеря си да приеме поканата на Дамян. След разгорещена дискусия сред жените Елисондо относно поканата на Дамян, те отиват в имението му. Дамян вдига тост не само за своя рожден ден, а и за решението, което София ще вземе по отношение на тяхната връзка. За изненада на всички, Хуан се появява в имението, за да говори с Дамян. Всъщност той иска да изплати вноските за ипотеката. Хуан е поканен, но той отказва, защото е отишъл с определена цел и няма работа повече там. Той се качва на Капричо. Когато той тръгва, София го настига и настоява той да остане, а той й отговаря, че не би могъл да я гледа в компанията на друг.

Докато Хуан язди в галоп, изведнъж Капричо се спира рязко. Най-големият от братята Рейес започва да си спомня, че конят му е правел така, когато се е притеснявал от София.

София решава да отхвърли предложението на Дамян. Тя му казва, че любовта не може да се командва и че най-много на света желае да открие дъщеря си. Той я предупреждава, че никога няма да се откаже от нея. Той й казва, че ще си тръгне сега, но ще се върне, за да поиска нова възможност.

Ева продължава да е безутешна от загубата на Росарио, въпреки че тя не е била нейна дъщеря.

Рут пристига в имението на Габриела, за да плати неуредените сметки.