Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

132 серия

Ева страда заради смъртта на Росарио, не може да повярва. Хуан се опитва да утеши София, която също страда заради смъртта на Росарио.

Фернандо прибира в сейфа си доказателствата, които го уличават и сменя комбинацията, за да не може никой отново да я отвори.

Габриела иска да разбере дали Фернандо е бил този, който е убил Росарио и Армандо.

Ева казва на София, че Росарио е искала да говори с нея за него много важно.

Франко страда заради смъртта на Росарио. Той казва на Сарита, че той и Росарио са били много добри приятели. Сарита го утешава.

Офелия и Ева плачат безутешно заради смъртта на Росарио. Офелия казва на Ева, че подозира, че Фернандо е убил Росарио и смята да го обвини. Тя не подозира, че той я подслушва иззад вратата. Фернандо влиза и казва на Ева да излезе, защото иска да говори насаме с Офелия. Фернандо заплашва Офелия, че ще вземе Луисито при себе си, ако посмее да каже нещо против него.

Фернандо отива да търси отец Тадео, за да му каже, че той няма нищо общо със смъртта на Росарио, но свещеникът не му вярва.

София отива в сиропиталището, за да види сирачетата. Тя се изненадва да види как Габриела пристига и е поздравена много нежно от момичетата.

Дамян посещава София. Габриела се вълнува да го види и го кани на вечеря. Дамян остава на вечеря в дома на семейство Елисондо. Той им казва, че смята да се премести в селото, но всичко зависи от София.