Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

128 серия

Хуан уверява София, че ако е знаел къде е дъщеря им, вече щеше да е при нея.

София казва на Габриела, че Хуан Рейес й е казал, че не си спомня нищо, включително и това, че я е обичал.

Леонора посещава София и я уверява, че Хуан е един мъж, който никога не лъже. Тя й разказва как се е запознала с него.

Всички приятели на Хуан се опитват да го измъкнат от затвора. В този момент пристига стария мъдрец и уверява комисаря, че истината е на страната на Хуан. Старият мъдрец казва на комисаря, че Хуан не е лъжец. Дава своята дума, която дума на честта.

Д-р Кастаньеда се опитва да отвори очите на София и да я увери, че Хуан не лъже.

Комисарят решава да не премества Хуан в Пуебла благодарение на думите на стария мъдрец.

Фернандо отива в участъка и се притеснява, когато разбира, че Хуан все още е там. Настоява да го преместят в затвора незабавно. В този момент пристига София и казва на комисаря, че вече не е толкова сигурна, че Хуан е виновен. Тя иска да оттегли всички обвинения, за да освободят Хуан.

Росарио отива в имението Сан Агустин. Накрая казва на София, че Фернандо е отвлякъл дъщеря й. Габриела отваря вратата и я изгонва.

Франко и Оскар завеждат акушерката, която е помогнала на София да роди, в участъка. Тя казва, че някой, облечен като Хуан, е отвел детето. София казва, че тогава Фернандо се е облякъл като Хуан и е отвел дъщеря й.

Хуан е освободен и всички са много щастливи.

Росарио пита Армандо дали Фернандо има нещо общо с изчезването на дъщерята на София. Той й удря шамар, тъй като Фернандо ги наблюдава. Фернандо влиза и си дава сметка, че Армандо и Росарио не са съучастници.

Хуан убеждава София да отидат на някое усамотено място, където могат да поговорят на спокойствие. Хуан моли София да му разкаже какво е имало между тях. Тя приема.