Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

119 серия

Франко и Оскар укоряват Дамян за това, че е обявил брат им Хуан за беглец от закона. Дамян се защитава и уточнява, че се интересува от София и за това не иска тя да страда.

Фернандо по много агресивен начин търси сметка на Росарио, че е разкрила тайната за сина си на Габриела. Удря я и я заплашва, когато изненадващо се появява Франко и я защитава. Започва един бой между двамата мъже. Фернандо изважда пистолет и го насочва срещу противника си, нареждайки му да се махне от там.

Габриела е разочарована от лъжата и предателството на Фернандо. Сега тя мисли да каже цялата истина на братята Рейес относно смъртта на сестра им, заради която са искали да отмъстят. Докато Габриела търси в кутиите в имението някакво доказателство, открива колана, който е подарила на Рикардо и който е носел в деня, в който са били убити родителите на братята Рейес.

Росарио не иска да повдига обвинение срещу Фернандо, тъй като и тя самата има проблеми със закона, но коментира с Франко, че всичко това има нещо общо с „Шефа", който в момента е в затвора и е заявил, че Хуан е отвлякъл дъщеря си, тъй като Фернандо го е убедил да каже това.

Фернандо наблюдава отец Тадео, който е предупредил братята Рейес за Фернандо, който е излязъл да го търси, за да го убие. Но за щастие, едно малко чудо спасява отец Тадео в този момент. Фернандо се изненадва да види, че Габриела общува с Койота и настоява тя да се ограничи в това приятелство. Тя мисли, че е подходящ момента да обвини Фернандо за смъртта на сестрата на братята Рейес. Като добър манипулатор, той я предупреждава, че ако тя го издаде, той ще я обвини, че е планирала смъртта на Хуан и изчезването на дъщеря му. Фернандо нарежда на работниците да изкопаят кладенец в имението, за да доставят вода. Работниците се чудят от къде той знае, че там има вода.

София, най-накрая, се разкрива пред Фернандо и го заплашва да го издаде, но той й отговаря с шантаж. Както изглежда, тя не е склонна да се поддава на неговите манипулации.