Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

111 серия

Леонора се опитва да целуне Хуан, но той я отблъсква и смята, че тя е объркана след като той е спасил живота й.

Фернандо посещава Алехандро в затвора, който го разпитва за местонахождението на дъщерята на София. Фернандо го уверява, че няма нищо общо с изчезването на това момиченце.

София упреква Габриела за това, че е подарила дъщеря на Ева и че казала на Франко, че баща му е бил влюбен в нея.

Росарио пристига в пекарната на братята Рейес и там среща Франко, който й признава, че обича Сарита повече отколкото може да си представи.

Фернандо си спомня признанието на Габриела, че от съвсем малка се страхува да остане заключена. За това, когато излиза от стаята, той я заключва. Когато Габриела се събужда и се опитва да отвори, но след като не успява, започва да крещи да й отворят. Фернандо я чува, но не прави нищо.

Оскар продължава да търси Хуан. Той моли Бог да му даде сили, за да продължи.

Хуан сънува миналото си. Той започва да крещи. Събужда се и търси Леонора, но не я открива и за това излиза да я търси. Хуан открива Леонора и двата решават да се разходят заедно. Тя се опитва да го убеди да започне нов живот.

Най-накрая, Фернандо отваря вратата на Габриела, която е припаднала. Когато Габриел идва на себе си, тя се разплаква и Фернандо я успокоява.

София плаче безутешно в дома на дядо си и споделя, че е сънувала Хуан и дъщеря си.

Риго моли Еухения да се омъжи за него и й поднася годежен пръстен.

В присъствието на всички, Фернандо подарява на Габриела годежен пръстен и я моли да стане негова съпруга. Тя приема щастлива. Дон Агустин пита Фернандо кой е купил пръстена - той или Габриела?