Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

109 серия

Габриела продължава да настоява, че Хуан Рейес и бебето са мъртво, което причинява болка на София. София не иска да повярва в думите на майка си. Тя има вярата, че Хуан и дъщеря й са живи. Ева я подкрепя и успокоява.

Габриела преживява силна уплаха, докато се къпе в имението. Тя разбира, че е заключена и започва да плаче. Когато вратата се отваря без причина, Фернандо влиза и заварва Габриела в шок. Фернандо разбира, че Габриела има страх от това да не остане заключен. След кат научава това, той започва да замисля нещо.

Скоро Габриела научава, че братята Рейес използват водата, която снабдява имението и която принадлежи на Габриела, след като Хуан Хосе Роблес е подписал документ - той е бил влюбен в Габриела и никога не е обичал Доня Либия, майката на братята Рейес.

Риго продължава да се бори за живота си. Туморът все повече има ефект. Само чудо може да го спаси. Сега лекарите и близките очакват резултатите от изследванията на тумора, за да разберат дали е доброкачествен или злокачествен.

Д-р Леонора не знае какъв е проблема, но цялото племе се е настроило срещу нея. Всички искат да се отърват от нея.

Ева се изправя срещу Габриела и я обвинява за това, което причинява на собствените си дъщери. Габриела най-накрая разкрива пред Ева, че тя е подарила дъщеря й на Ракел Урибе в замяна на земите и че дъщеря й се казва Рут Урибе.

Племето подготвя ритуал, с който трябва да се отърват от д-р Леонора. Малко преди да я изгорят, се появява изненадващо един мъж, целия в кръв. Оказва се, че този мъж е Хуан.