Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

104 серия

След много болка, София ражда момиченце. Малко след като ражда, светлината изгасва и жената, която е поела момиченцето, изчезва. Малката е отвлечена. Габриела успява да убеди всички, че Хуан е отвлякъл детето.

Хуан, който не присъства на раждането, обикаля наоколо. Вижда какво се случва и побягва след похитителя, който е с шапка и успява да избяга с детето. След ожесточено преследване, Хуан успява да хване похитителя край водопада , който се оказва не някой друг, а Фернандо. Появява се Армандо с двама мъже. Хуан стреля срещу тях и отвежда детето. Фернандо събира сили и става. Той успява да вземе отново новороденото и блъска Хуан, който пада от височината на водопада.

В имението, всички обвиняват Хуан, че е отвлякъл момиченцето. Те проверяват къщата дали не е там. Не откриват нито него, нито коня му и това само засилва подозренията им.

Оскар и Франко знаят, че нещо лошо се е случило. Те скачат на конете си и отиват да търсят брат си, който лежи ранен при водопада.

Дон Агустин не се хваща на лъжите на Габриела и Фернандо и знае, че те замислят нещо и че всички са в опасност.

Оскар и Франко отиват в полицията, за да съобщят за изчезването на брат си. Те се изненадват да видят голяма група хора, сред които е отец Тадео, които искат да помогнат при издирването на Хуан, тъй като вярват, че той не е виновен и не крие нищо.