Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

102 серия

Най-накрая, братята Рейес си връщат имението „Ojo de agua" и се разхождат в него. Те си спомнят със сълзи в очите моменти, които са преживели там. Въпреки че къщата е празна и няма никакви мебели, те се радват, че са си върнали имението и ще могат да живеят там.

Висенте Роблес се кани да тръгне, но преди това казва на племенниците си, че е на тяхно разположение винаги, когато имат нужда от него.

След като разбира, че е изгубила от братята Рейес, Ракел им оставя една малка изненада... Когато те се канят да се нанесат в имението си, от полицията ги посещават и им съобщават, че имението е заложено и не е плащано отдавна. За това банката го е запорирала.

София продължава да настоява, че Хуан иска да й отнеме детето. Росарио иска да изясни нещата и й казва, че това не е така. Тя й разказва, че е говорила с Хуан, който само иска да види как расте детето му, а не да й го отнема.

Висенте Роблес още веднъж се изправя пред Габриела и я предупреждава, че ще се погрижи за отмъщението на племенниците си. Сега, след като Габриела знае, че братята Рейес са деца на Хуан Хосе и Мария Либия, никога няма да успее да избяга от миналото си. И Габриела, повече от всякога, иска да се избави от братята Рейес и още повече, че Хуан много прилича на баща си.

Фернандо посещава Ракел без да се интересува, че Бенито е с нея. Ракел вярва, че Бенито не подозира за връзката й с Фернандо, но Бенито явно замисля нещо.

Няма никакъв начин Габриела да попречи на братята Рейес да си върнат земите. Тази новина я вбесява и ядосва. Сега основното, което иска, е да запази тайната около тези земи. Съдията издава заповед да започне разследване на земите, които притежава Габриела.