Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

74 серия

Ева казва на Росарио и Офелия, че Фернандо е убил Анселмо.

В участъка, Фернандо настоява, че Анселмо се е опитал да го убие, а той само се е защитил.

Оскар и Хуан отиват при Бенито. Той ги уверява, че не знае нищо и че родителите му също са умрели при странни обстоятелства.

Фернандо е затворен в килия. Комисарят разпитва Росарио за Анселмо и Фернандо. Офелия се намесва и свидетелства в полза на Фернандо.

Хуан казва на София, че единственият, който може да внесе яснота около земите на родителите му е съпругът на Ракел.

Оскар разказва на Химена какво е станало със земите на родителите му и за връзката на майка й и Ракел в това.

Габриела отива в участъка. Там среща Койота. Той се радва да я види и й предлага услугите си.

Хуан казва на отец Тадео, че Фернандо е задържан за убийство.

Габриела влиза в участъка и настоява да се види с Фернандо.

Педро казва на Сарита, че се надява някой ден тя отново да се усмихва, защото е много красива. Тя го уверява, че ще стане монахиня. Той я пита дали иска направи това или по-скоро се опитва да забрави Франко.

Габриела казва на Фернандо, че много се притеснява за него. Той заявява, че по вина на Росарио е затворен. Габриела казва на Фернандо, че го обича. Той й отговаря, че не иска да я вижда отново, тъй като тя го е накарала да страда много. Габриела се заклева, че ако Фернандо се върне при нея, всичко нейно ще стане негово. Когато Габриела напуска участъка, без малко да я блъснат, но Хуан я спасява. Габриела се държи много груби и му заявява, че предпочита да умре, отколкото да му дължи живота си. Пристига отец Тадео и казва на Габриела, че трябва да говорят, независимо дали тя иска или не.

Отец Тадео посещава Фернандо.