Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

70 серия

Химена признава на София, че се е омъжила за Оскар.

Лекарят съобщава на Габриела, че страда от аритмия. Тя не харесва тази новина. Той я изпраща да си направи изследвания в Пуебла. Габриела отказва на Сарита да отиде заедно с нея в Пуебла. Тя настоява да отиде с Фернандо, защото той е единствения, който я обича.

Педро е привлечен от красотата на Сарита. Пита я дали може да се видят отново, но тя му отказва.

Габриела и Фернандо пристигат в Пуебла. Фернандо казва на Габриела, че след като приключи с изследванията, иска да останат в Пуебла, защото има подготвени няколко изненади. Фернандо и Габриела отиват в един ресторант. Той й подарява колие във формата на змия. Ракел и Бенито, които влизат в същия ресторант, виждат Габриела и Фернандо да се целуват. Ракел отива на масата на Габриела и Фернандо. Тя иска те да я видят. Габриела се притеснява. Фернандо я уверява, че Ракел се държи като ревнива жена.

Педро признава на Хуан, че харесва Сарита.

Оскар отива в стаята на Химена. Тя му казва, че майка й няма да се върне до следващия ден. Двамата се целуват страстно. Оскар и Химена правят любов. В този момент, някой иска да отвори вратата - това е Габриела, която иска да види как е дъщеря й.