Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

17 серия

Габриела казва на София, че е предизвикала недоволството й срещу нея след като я е принудила да се омъжи за Фернандо. Но тя е убедена, че е постъпила правилно - след като София е била изнасилена, едва ли някой мъж би поискал да се ожени за нея. София се оплаква, че Габриела й е купила съпруг и никога не я е било грижа за нея. Габриела уверява София, че никой мъж няма да обича и само Фернандо може да я приеме след случилото се. Заявява, че първо би умряла, вместо да позволи да се разведе.

Хуан признава на братята си, че е влюбен в София, която го кара да се чувства както никога преди.

Ева казва на София, че се притеснява за нея - Хуан е един непознат, а тя не е свободна жена.

Оскар казва на братята си, че те са се провалили с отмъщението си. Хуан не приема това и му казва, че те няма да се махнат от имението.

Ева моли София да се откаже от любовта си към Хуан, защото е в сериозна опасност.

Фернандо казва на Габриела, че вече е открил лудница за Дон Агустин. Тя му отговаря, че скоро ще му поднесат изненада.

Хуан страда, докато си мисли, че трябва да изпълни обещанието, което е дал на сестра си.

Оскар казва на Франко, че би искал да се омъжи за Химена, тъй като това може да се окаже добро решение за финансовите им проблеми.

Ева пита Хуан защо е целунал София и той й отговаря, че е влюбен в нея, но той не може да разбере как може да обича врага си. Хан пита Ева защо мрази Габриела Елисондо.

Наранена, Сарита моли Франко да не се приближава до нея повече.

Габриела отива при братята Рейес и ги пита кой е откъснал рози от нейните. Химена признава, че тя ги е откъснала.

Ева не може да приеме факта, че отмъщението на Хуан включва нараняването на дъщерите на Бернардо. Хуан разбира, че Ева е била влюбена в Бернардо и мисли, че тя може да е убила Либия.