Огън в кръвта (Fuego en la sangre)

16 серия

София поглежда през вратата, докато Хуан работи по строежа. Тя си спомня как той е казал, че тя не е трофей. Докато си спомня думите на Хуан, тя въздъхва с усмивка на устата.

Хуан разговаря с брат си Оскар за това как се опитва да спечели София. Оскар му казва, че не може да я спечели с грубости и нападки. Той трябва да си спомня обещанието, което са дали.

Дон Агустин казва на Габриела, че Сарита и Химена вече са жени. Тя му отговаря, че е луд. Той я пита защо толкова бърза да ги омъжи. Възрастният мъж й казва, че единственото, което ще постигне е да ги накара да страдат.

Сарита и Франко се срещат в градината. Франко се приближава до Сарита и започва да флиртува с нея. Той й признава, че от първия миг, в който я е видял, в гърдите му се е появила болка. Франко казва на Сарита, че не е просто красива отвън, но и от вътре. Сарита се заинтригува и го пита какво ще прави след работа. Той й отговаря, че трябва да работи в хлебарницата, която имат с братята си.

Химена открива Ева много притеснена. Тя я разпитва защо. Тя й признава, че се притеснява малко за София. В това момент, Сарита, крайно щастлива, се приближава до тях. Те я питат защо е толкова щастлива. Тя им признава, че е влюбена. Двете са много озадачени.

Оскар и Франко разговарят за това как върви със сестрите. Франко му казва, че всичко върви по план, но той усеща, че не може да мами Сарита. Оскар го пита какво как смята да спечели двете жени. Той не знае какво да отговори и тогава той пита брат си Хуан. Той му отговаря, че той е мъж само за една жена.

Сарита и Химена избягват и отиват в селото под предлог, че отиват да проверят как е Франко. В това време Франко е в хлебарницата заедно с Росарио. Той я пита какво прави там. Тя му отговаря, че не може да спре да го вида и че любовта им може да победи страха. Двамата се целуват страстно. Сарита влиза в хлебарницата и ги вижда. Очите й се изпълват със сълзи.

Фернандо нарежда на един от хората си да се увери, че Франко ще изчезне.