Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

123 серия

Мартин се среща с Алисия в старото училище!

Алисия си мисли, че Диана може да я лъже за бременността си. За да се избави от съмненията, тя ѝ прави бърз тест за бременност. Убийцата демонстрира една особена слабост към малките деца. Това предупреждава Мигел Анхел за нейното присъствие.

В това време, Мартин моли за помощ актьора, който се е представил за него в нощта, в която Мариана е била убита. Той отново трябва да се облече като Мартин, за да отвлече вниманието на полицията. Така Мартин ще може да действа свободно.

Когато Томас си дава сметка, че е паднал в капан и че Мартин се е отървал от него, за да се срещне с Алисия, той търси нов начин да я залови. Саманиего признава, че Алисия е заминала за Маями.

Алисия гледа резултата от теста, който се оказва отрицателен. Диана е излъгала, за да спечели малко време.

Скоро Мартин открива Алисия в старото училище. Насаме с нея я моли да избягат далеч от САЩ и да изградят живота си заедно. Алисия приема, но настоява да разкрие местонахождението на Диана след като пристигнат в Европа.

Накрая Алисия споделя за силните усещания, които е изпитала при всяко едно убийство, удоволствието от самото убиване и адреналина, с който се зарежда, когато трябва да се измъкне на полицията. Мартин я целува и я уверява, че любовта му е много по-силна от която и да е от тези емоции. Иска първо да освободи Диана.

Междувременно, Лусиано проследява следите на Мартин, за да открие Диана. Той се среща със Сандра и Томас. Те също искат да открият Алисия.

Докато Мартин си мисли, че отиват към летището, съпругата му променя плановете и го завежда до изоставената сграда, в която държи Диана. Там му дава оръжието и го моли да я убие на същото място, където са убили първата жена, която той е обичал – Антония. Мартин се разстройва и започва да плаче. Алисия се възползва от този миг на слабост, за да избяга.

Мартин я проследява, докато не го отвежда до мястото, където държи завързана Диана. Когато се опитва да я освободи, Алисия стреля във въздуха и заплашва двамата.