Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

122 серия

Мартин открива къде Алисия държи Диана!

Алисия разказва на Диана как е действала при убийствата на всички жени и как е вземала част от тялото им. На Мариана е трябвало да отреже целия пръст, за да вземе годежния ѝ пръстен; как е отсякла главата на Каролина, за да ѝ вземе медальона, който е получила за въздържанието си. Сега смята да вземе колана на Диана, поради което трябва да я разполови.

От друга страна, Мартин открива къде са сестра му и Алисия – в Маями, в началното училище. За да спре убийцата, той не мисли да замесва полицията, защото по някакъв начин може да провокира Алисия и да убие сестра му. Той е решен да действа сам. Но Томас и Сандра не смятат да стоят със скръстени ръце и смятат да не го изпускат от поглед.

Диана се моли за живота си. Тя ѝ казва, че не бива да я убива, защото е бременна с племенника ѝ. Тя не иска да пропусне възможността да бъде майка и да види как расте детето ѝ. Алисия остава без думи, но това не повлиява на плана ѝ.

По-късно, Мартин държи телефона на Летисия и очаква обаждане. Не минава много време и Алисия се обажда, но попада на мъжа, когото обича.  Мартин се опитва да я убеди да избягат заедно. Заклева се в Бог, че ще я защитава и е твърдо решен да изпълни думите си. Тази стратегия, обаче, не сработва. Убийцата е наясно, че принципите на Мартин не биха му позволили да бъде с нея.