Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

121 серия

Мартин моли Лейтон за помощ!

Мартин работи заедно със Сандра и Томас, за да открие Диана и да предотврати ново убийство. Единствената следа, с която разполагат, е писмото, оставено от Алисия, от което Мартин разбира, че тя иска той да я открие, за да може да умре в прегръдките му.

Мартин мисли, че има някаква подсказка в писмото на Алисия – една приказка за принцеса, изоставена от любовта на живота си. Мартин решава, че единственият, който може да му помогне, е Лейтон и за това отива при него. Извинява му се за това, че не е повярвал на думите му. Накрая го моли за последна услуга – да му помогне да открие Алисия. Първо му показва писмото, което е написано така, все едно е изпратено от малко момиче. Лейтон го съветва да потърси далеч в миналото, когато е бил малко момче.

В това време, Алисия се обръща към единствените си приятели и съучастници. Един от тях е актьора, който е използвала, за да се представи за Мартин, в нощта, в която е убита Мариана. Той я моли да се срещнат на някое място за нови инструкции. Полицията чува разговора им.

От друга страна, Есекиел разкрива участието на Летисия – прислужницата в дома му, в плановете на Алисия. Тя е приспала Катерина и баба ѝ, за да помогне за извеждането на Диана от къщата.

Следобеда, Томас и полицията претърсват сградата, в която се предполага, че Алисия трябва да се срещне с актьора. Обаче тя отново се подиграва на властите. Томас открива там една русокоса девойка.

Хитрата Алисия отново е с две крачки пред останалите. Тя заминава за Маями с Диана и я отвежда до училището, в което се е разиграло първите убийства. Диана я моли да не я наранява. Все пак е близначка на мъжа, когото обича. Но надеждата за щастие на Алисия е мъртва. Гледайки я съсредоточено, Алисия ѝ казва, че ще я разполови.