Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

120 серия

Алисия хваща Диана!

Мартин и Томас търсят начин да откриват и заловят Алисия. Томас смята, че трябва да използват някои помощни средства и хора. Мартин, обаче, го спира и му напомня, че преди нищо не е помогнало. Сега им остава само един вариант – да влязат в ума ѝ, да се опитат да я разберат и да отгатнат какви ще са следващите ѝ стъпки.

От друга страна, Диана посещава изненадващо дома на семейство Алварадо. Лусиано тъкмо е излязъл от затвора, след като е станало ясно, че Алисия е виновна за всички убийства. Лусиано се изненадва да види племенника си Маркос, който е кръстен на починалия му брат.

Същата вечер, Мартин се среща с Есекиел и Лусиано, за да измислят начин как да заловят Алисия. Съпругът ѝ си спомня, че тя го е помолила именно той да сложи край на всичко. Иначе казано – иска той да я убие. Веднага си помисля, че тя може да се опита да го хване чрез човека, когото обича най-много – Диана.

В това време, Диана е заловена от Алисия с помощта на самата прислужница в дома на Алварадо. Мартин пристига късно. Той открива само една бележка, в която пише, че след като не може да го има, само иска да умре в неговите прегръдки.

В друг изоставен склад, Алисия държи Диана. В момент на разсейване. Диана прави опит да се освободи и попада на тест за бременност. В този момент, Алисия я вижда и я съветва да не прави глупости. Заявява, че тя няма семейство...