Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

119 серия

Мартин научава, че Алисия е бременна!

Диана решава да прекъсне сватбата след като научава, че Алисия е истинската убийца. Полицията също е по следите ѝ.

Мартин също разкрива истинската самоличност на съпругата си, по най-ужасния начин. Алисия държи електрически трион, с който иска да осакати Томас. За щастие, Мартин пристига точно на време – преди бедният детектив да изгуби живота си. Той не може да разбере как така, жената, която обича, е главната героиня в тази история на терор.

Разтърсен, Мартин усеща как животът му се срива, както и че любовта му е обърнала гръб. Диана го умолява да продължи напред, както винаги е правел.

Същата вечер, Марсия Рей решава да разкрие всички престъпления на Алисия пред полицията. Разказва как се е облякла като монахиня и как е чула изповедта на престъпленията, от самото начало.

В знак на солидарност, Есекиел моли за прошка Мартин за това, че не му е разказал цялата истина. Той е знаел, че чудовището е било неговата дъщеря, след като е открил истинското име на фалшивата монахиня. Мартин го пита защо не е казал нищо и не го е предупредил за огромната грешка, която допуска. Есекиел разкрива, че биологичната му дъщеря носи в утробата си негово дете.

Вечерта, Алисия прави опит да се самоубие, но преди това Мартин ѝ се обажда. Горкият човек я моли да се предаде. Но само той може да я спре, иначе чудовището, което живее нея, ще се прояви отново.