Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

117 серия

Алисия се омъжва за Мартин!

Алисия приспива Томас с една инжекция и го изоставя. След това взема Наталия със себе си, за да бъде нейна почетна шаферка, както е обещала на Алекс.

Следобеда в хотела, мъжът, който е видял последен Франсиска Маркес жива, търси Диана, за да ѝ признае, че Алисия е била с нея и я е отвела в бара. Но вече е много късно – Диана и Мартин се връщат в Ню Йорк.

В това време, Мартин продължава да се измъчва от своите съмнения. Той иска да вярва в невинността на годеницата си, а остава много малко време до най-важния ден в живота му и не иска нещо да го провали. Диана обещава да бъде винаги с него и да му помогне да открие истината.

Настъпва деня на сватбата. Алисия успява да осъществи мечтата си да се омъжи за мъжа, когото обича. Наталия наблюдава това с чувство на неудовлетвореност и съжалява, че не е могла да попречи. По време на церемонията, Алисия има халюцинации с майка ѝ.

Междувременно, Лусиано казва на майка си, че е сигурен, че Салвадор лъже. Томас не е убиец, но Алисия би могла да бъде. Лаура се обажда на Федерико, за да го помоли да прекъсне сватбата на Мартин – след като е платил с 20 години от живота си заради престъпленията на Ева, сега може би подписва смъртната си присъда...

Въпреки всичко, Алисия успява да се омъжи за Мартин.