Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

116 серия

Мартин и Диана разследват в Маями!

Алекс заплашва Алисия с нож и настоява да научи къде се намира Наталия. Алисия го пита какво мисли да прави след като я убие. Отбелязва, че само тя знае къде се намира съпругата му и ако умре, никога няма да я открие, а тя ще умре от глад и жажда. След това му обещава да я види в деня на сватбата.

От друга страна, Мартин и Диана започват да събират следи в опит да открият истината. Те не могат да се надяват на полицията, защото те са много бавни, а сватбата му с Алисия наближава.

Същата вечер, Алекс се обажда на Мартин и го моли за прошка заради подозренията си към Алисия. Малко след това открива някои сексуални играчки сред вещите на Наталия в гардероба, които може би е използвала, когато е била с Томас.

В това време, Мартин и Диана се отправят към Маями и разпитват сервитьора от бара, в който за последен път е видяна Франсиска Маркес. Диана показва снимка на Алисия и го пита дали я е виждал. Мъжът остава без думи и отговаря много уклончиво – той не би искал да обвини някого без да е сигурен.

Между чука и наковалнята, Алисия изиграва последната си карта – съблича Томас и Наталия и започва да им прави много неприлични снимки.

На следващия ден, Луиса подкупва сервитьора, който е видял Алисия и Франсиска заедно, за да отрече пред Мартин всичко.