Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

115 серия

Животът на Наталия – в опасност!

Алисия се качва в една кола с Наталия. Тя я пита къде смята да я отведе и Алисия ѝ отговаря, че плановете са се променили, но не може да ѝ ги разкрие в момента, защото знае, че Томас подслушва всяка тяхна дума.

Томас остава много изненадан и без никакъв резервен план. Той знае, че животът на Наталия е в опасност. Оказва се, че тя и детективът са паднали в капана на Алисия, която е заподозряла, че Наталия може да я предаде.

Томас се опитва да спаси Наталия и скоро я открива завързана за един стълб. Той чува гласа на Алисия от различни места и не може да определи къде точно се намира, за да я залови. В момент на разсейване, Алисия приспива Томас и го връзва.

В същото време, полицията претърсва цялата къща на Томас. Там откриват предмети, взети от всяка една жертва на убийство, от годежния пръстен на Мариана до бижутата на Каролина Пинто.

Заради уликите срещу Томас, Мартин вече не вярва на полицията и започва да прави собствено разследване заедно с Диана. Но допуска една грешка – разказва на Алисия за пътуването си до Маями, където смята да поговори с хората, които са видели последно Франсиска Маркес... Алисия моли Луиса да затвори устата на сервитьора, които ги е видял заедно онзи ден.