Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

114 серия

Нови улики срещу Томас!

Алисия убеждава Есекиел да ѝ даде време, за да разследва кой наистина стои зад престъпленията. Предполагаемата ѝ бременност размеква сърцето на магната, който въпреки всичко се съмнява.

По-късно, Алисия се е затворила в една кола с Наталия, но има промяна в плановете. Тя много добре знае, че Томас ги следва и чува всичко чрез микрофона, скрит във верижката ѝ.

От друга страна, Салвадор все още държи Мартин в дома си. Той не подозира за появата на Есекиел и се опитва да се скрие, но Сандра и Алварадо разбиват вратата.

Накрая, Салвадор е отведен в полицейския участък. След като получава няколко удара по лицето от Мартин, той настоява, че убиецът, за когото работи, е Томас Буенавентура. И това в присъствието на детектива, който не може да повярва на ушите си. Той е наясно, че Салвадор може да измисли какво ли не, за да не издаде истинския виновник.

За подразни детектива, завежда Наталия до един стълб и я завързва. Скоро пристига Томас, въоръжен, и моли Алисия да се предаде. Но напразно, убийцата добре се е скрила и говори през високоговорител. Казва му, че може би в същия момент къщата му се претърсва за следи.