Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

113 серия

Алисия – бременна?!

Наталия споделя с Томас, че Алисия планира да го убие и смята да използва нея, за да свърши тази работа. Томас се изненадва, но решава да „захапе стръвта“ в опит да залови убийцата. Детективът моли Наталия да рискува, за да спаси всички и да му позволи да постави микрофон във верижката ѝ. С това ще изпълнят последния удар.

В болницата, Катерина е изписана заедно с бебето, за което избира името Маркос. Отвън я очакват осиновителите на малкия. Катерина се изненадва да ги види и им съобщава, че е взела решение да задържи детето си, на всяка цена. Като чува това, Мигел Анхел се зарадва изключително много.

По-късно, Есекиел се появява в апартамента на Алисия и насочва към нея пистолет. Той ѝ заявява, че някой трябва да я спре. Той никога няма да може да ѝ прости, че му е отнела любовта на неговия живот – Мариана. В този момент, Алисия го моли за още един шанс. Тя му показва резултата от тест за бременност, който е положителен. Есекиел се разчуства, но не се разколебава. След това признава, че е убийца, но обвинява Томас, че е неин съучастник. Той се е съюзил с нея, за да задоволи желанието си за убиване. Есекиел дълбоко се съмнява в думите ѝ.

В това време, Мартин се втурва в дома на Салвадор, за да потърси някакви следи от убийствата. Той е посрещнат със силни удари с бухалка. Когато се надига, той се оказва завързан в един стол пред Салвадор. Мартин се възползва от възможността да го разпита за убийствата. Той му отговаря, че убива само за пари, а поръчките ги получава от друг мъж, един безумно влюбен в Алисия.

Скоро, Алисия се обажда на Томас и го предупреждава, че Салвадор е отвлякъл Мартин и смята да го убие.