Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

112 серия

Наталия и Алисия се срещат!

Алисия казва на Мартин, че не може да се омъжи за него. След като той е показал своите подозрения към нея на годежното им парти, тя е сигурна, че той никога няма да ѝ се довери напълно. Мартин настоява и я уверява, че я обича истински. Моли я за прошка заради съмненията му.

В дома на семейство Саманиего, пристига Томас. След няколко чашки, той пита Федерико дали може да спи спокойно. Той му отговаря, че спи много по-добре, защото нито е полицай, нито носи вина за нещо.

От друга страна, Есекиел прекарва нощта с предполагаемата монахиня. След кратък флирт, двамата се оказват в леглото. Есекиел се възползва от момента, за да потърси паспорта на монахинята. Той иска да види истинското ѝ име и да научи повече за нея. Така той открива, че става дума за Марсия Рей – известна психиатърка, която се занимава със случаи на серийни убийци и която събира материал за книга, в която да опише серийните убийци и техните деяния.

На следващия ден, Алисия посещава Наталия и я моли да се срещнат на друго място, по-усамотено, за да поговорят за техния съюз. Медицинската сестра определя часа и мястото... Алекс моли съпругата си да не ходи на срещата, защото има голяма вероятност да бъде убита.

Въпреки всичко, Наталия изпълнява инструкциите на Алисия и се среща с нея в подземен паркинг. В една кола, убийцата приема нейната молба за защита, но първо Наталия трябва да свърши нещо за нея – да убие Алекс.

В това време, Мартин преглежда с Лусиано всяко доказателство, което може да го вкара в затвора. Всички доказателства са събрани в неговата къща. Единственият човек, освен семейство Алварадо, който има достъп до къщата, е Салвадор.