Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

111 серия

Наталия се прибира при Алекс!

Федерико пита Алисия дали тя е убила онези хора. Въпреки че Алисия отрича, с помощта на монахинята, Федерико си дава сметка, че не може да ѝ има доверия, колкото и да го боли от това.

Вечерта, Наталия се прибира у дома при Алекс. Всичко това след като е изкарала дълго време в затвора, обвинена за поредицата убийства. Цялата болка и страдание, през което е преминала Наталия са я накарали да осъзнае, че единственият мъж, когото обича, е нейният съпруг. Той винаги е вярвал в невинността ѝ и дори за миг не се е усъмнил в нея.

От друга страна, в дома на Федерико се осъществява вечеря за годежа между Мартин и Алисия. По някое време, Томас се приближава до годеницата и ѝ казва, че не може да продължава по същия начин. Той обещава да прикрива гърба ѝ, но в замяна, тя трябва да приключи връзката си с Мартин.

По-късно, на празненството се появява Лаура, за да вдигне тост. Пред изненаданите гости, Лаура пита Алисия дали роклята, която носи, е била купена в Маями. После се отказва от предположението си, защото ако беше я купила там, щеше да е изцапана с кръвта на младата двойка, която е била убита в Маями.

Мартин е шокиран. Томас се опитва да успокои положението с помощта на монахинята, която настоява, че е пътувала с Алисия до Маями и през цялото време е била с нея.

Малко по-късно се появява неочакван гост. Наталия се появява и моли за прошка всички за това това, че се е съмнявала в Алисия. Сега, Лусиано е заел мястото ѝ в затвора.