Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

108 серия

Катерина ражда!

Томас остава шокиран от разкритията на Алисия как и защо е убила всичките си жертви. Той не може да приеме как е могла да го лъже по този начин, в продължение на години. Жена с ангелско лице, но със сърце на дявол. Алисия моли за още няколко дни, за да може да осъществи своята мечта да се омъжи за Мартин. Обещава след това сама да се предаде и да плати за всичките престъпления, които е извършила. Томас си дава сметка, че тя е луда и я пита как може да обясни убийствата в Маями. Тя признава, че е направила така, че следите да обвинят Лусиано. Така Наталия може да излезе на свобода и да бъде с детектива, в леглото.

По-късно, Мартин посещава Алекс и го моли за помощ, за да защити Алисия. Той вярва, че Лейтон замисля план как да я убие. Алекс се чувства между чука и наковалнята. Накрая заявява, че не може да се меси в този случай. Той смята, че Наталия е в затвора по негова вина. Мартин се чувства предаден.

В болницата, Катерина ражда здраво и красиво дете. Когато идват осиновителите и вземат детето от гърдите ѝ, тя се почувства разбита. Все пак е взела решение.

От друга страна, Алисия подготвя багажа си, за да избяга. Преди това, обмисля идеята как да затвори устатата на Томас. В този момент, Алекс успява да измъкне Алисия от апартамента ѝ под претекста, че трябва да се срещне със свещеника. Малко след това, медицинската сестра усеща, че това е капан. Алисия го моли да не върши лудости. Алекс изважда оръжие, като в същото време изважда дневника, в който тя се появява.

Мартин знае, че животът на годеницата му е в опасност и се обажда на сестра Луиса, за да я предупреди. Незабавно, монахинята отива при Есекиел. Срещата им е прекъсната от въоръжен мъж. В суматохата, монахинята отнема оръжието на Алварадо и го прострелва в рамото. Изненада, Есекиел я пита коя е тя в действителност. Оказва се, че жената е психиатъра на Алисия.

Накрая, Алекс хваща Алисия с помощта на хората на Лейтон. Той се опитва да я принуди да признае, но тя се развиква, че е невинна и удря един от мъжете, в опит да избяга. В този момент се появява Фелипе Риос и е поема един от куршумите, които тя изстрелва срещу убийците. След това се появява друг убиец и Алекс го прострелва, за да му попречи да изпълни целта си.