Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

107 серия

Томас не може да назове името на убиеца, но е сигурен кой е той!

Лейтон и Алекс спорят за смъртта на Алисия. Те искат да изяснят по какъв начин да умре като жертва и Наталия да излезе на свобода. В този случай, Алекс дава свобода на убиеца да прави с нея каквото поиска.

В участъка, Томас разглежда следите от убийствата, които е открил в дома на Алисия. Ухото, взето от Таня, годежният пръстен, изтръгнат от пръста на Мариан, са само част от тези следи. За сега, той не може да назове името на убиеца, но детективът не може да бъде по-разочарован. Оказва се, че в продължение на години, той е бил заслепен от красотата на Алисия.

На сутринта, Мигел Анхел и Катерина се запознават с осиновителите на бебето. Това е традиционно и младо семейство от Сан Франсиско. Родители, които и двамата биха искали да имат.

От друга страна, новината за смъртта на Франсиска Маркес и нейния колега бързо обикаля Ню Йорк. Томас моли детективите за помощ. Той иска да знае дали Алисия наистина е била в Бостън.

В това време, Федерико пита дъщеря си дали има нещо общи с убийствата в Маями. Той е открил, че тя го е излъгала и не е ходила в Бостън.

Преди да действа, Томас посещава Наталия, за да я помоли за прошка. Той е наясно, че е сгрешил и е бил сляп в толкова много случая. Сега той знае, че тя е невинна. След това се отправя към апартамента на Алисия и я предупреждава, че има 24, за да избяга от страната. Той смята да пусне заповедта за арестуването ѝ на следващия ден.