Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

106 серия

Томас открива улика в дома на Алисия!

Алисия държи затворена и завързана Франсиска Маркес. Там разказва на своята последна жертва, че е била принудена да убие всички онези деца в училището, за да защити Мартин. Рецепционистката я моли да я остави да живее, защото ако нещо ѝ се случи, полицията ще заподозре. Споменава, че преди да тръгне, тя е разказала всичко на своя колега и той ще свидетелства за нейното убийство.

От друга страна, Томас претърсва цялата къща на Алисия без да пропуска нищо. Той търси нещо, с което да започне. Монахинята се опитва да го спре и настоява за обяснение. В отговор той отбелязва, че Бог никога няма да ѝ прости за това, че е прикривала една убийца. Накрая открива една скрита ниша, част от мебелите. В кутията са бижутата на всички жертви, включително годежния пръстен на Мариана и обиците на Вероника Баеса.

В това време, Мартин споделя с Алекс, че Алисия се държи много странно напоследък и зрънцето на съмнение се загнездва в ума му.

Вечерта, Томас посещава Есекиел и го пита дали му е познат пръстена, който е открил. Алварадо потвърждава, а и как няма да си го спомня, след като е платил едно малко богатство, за да го подари на Мариана. Детективът не му разкрива името на човека, който го е задържал. Обяснява, че е свързано с разследването и той не иска да го компрометира.

Междувременно, Алисия убива рецепционистката и очаква нетърпеливо колегата ѝ от хотел. Когато пристига, бедният мъж открива окървавеното тяло на приятелката си, а като се обръща, той се сблъсква лице в лице с Алисия. Тя го напада, с намерението да го убие.