Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

105 серия

Томас иска съвет от Лейтон как да заловят Алисия!

Алисия заминава спешно за Маями, за да попречи на рецепционистката Маркес да говори с Диана и да ѝ разкаже какво точно се е случило в нощта, в която е била убита Мариана. За да проработи нейния план, тя моли Федерико да се обади на Лусиано и да го разсее.

Томас подозира ще нещо лошо ще се случи след като монахинята, която е пред апартамента на Алисия и му казва, че тя е отишла да се срещне с Елиана. За да се увери, той посещава Елиана и се изненадва, че не е там.

По-късно, Томас посещава Лейтон в затвора и го пита как могат да хванат Алисия, в случай, че тя е истинския убие. Лейтон го уверява, че рано или късно Алисия ще убие отново. Убиецът съветва детектива да загърби чувствата си към Алисия, ако иска да я хване. Само така ще може да открие достатъчно следи, за да я хване.

Вечерта, Франсиска Маркес се кани да се срещне с Диана, но вместо с нея, тя се среща с Алисия. Като я вижда, рецепционисктата се изплашва. Преди да успее да избяга, Алисия ѝ инжектира нещо, след което тя остава напълно дезориентирана.