Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

104 серия

Диана и Лусиано отиват на меден месец в Маями!

Есекиел получава изненадващо посещение. Става дума за монахиня от интерната, в който е била Ева като дете и която е трябвало да изпраща писмата, които тя е писала за Диего Меркадер. Жената пита за състоянието на Ева, която не е искала да се прибира в САЩ, за да не се изправя срещу тъмното си минало.

В затвора, Лейтон казва на Алисия, че той също се е опитал да спре, но единственото, което е постигнал, е да влезе в затвора. За хора като тях, изходът е или затвора, или смъртта. Въпреки това, Алисия го уверява, че е решена да загърби всичко в името на любовта.

След посещението, Алекс пита Лейтон за изводите, които е направил. За него, никой не може да я спре или затвори, защото е много интелигентна и добре е заличила следите си. Само ако я убие, може да защити най-добрия си приятел. Серийният убиец му предлага помощта, но Алекс отказва. Лейтон го съветва да се подготви, защото той ще е следващата жертва.

От друга страна, Диана и Лусиано се наслаждават на медения си месец в Маями. Но не всичко е щастие. Там срещат рецепционистката, която е била на смяна в деня на убийството на Мариана. Тя изпраща бележка на Диана с молба да се срещнат спешно.

Същата вечер, монахинята зарадва Алисия с посещение. Под секрет я пита дали тя е виновна за последните убийства на жените от обкръжението на Мартин Мендес. Алисия се чувства обидена, но жената я уверява, че може да сподели всичко с нея. Напомня ѝ, че преди години е признала в Париж за убийствата на група жени. Тя се страхува, че отново го е направила.