Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

103 серия

Алисия заплашва Алекс!

Наталия се обажда на Алисия и ѝ съобщава, че приема предложението ѝ да бъдат съюзници, за да излезе от затвора. Томас подслушва разговора, изчаквайки за знак, че ще падне в капана. Алисия, обаче, е подготвена. Тя се извърта и отрича всичко, което Наталия казва. Мартин дочува разговора и моли Наталия да ги остави на мира.

Следобеда, Лусиано и Диана показват на Томас всички доказателства, които са събрали срещу него. За следите, открити на местопрестъплението на Рафаел, Диана го уверява, че е невъзможно, защото цяла нощ е била с него. Освен това му показват окървавения костюм, който са открили в гардероба си. Томас трябва да установи дали кръвта е от Мариана.

От друга страна, Алисия посещава Алекс и го моли да не се кара с Мартин по нейна вина. Изплашен, Алекс прави опит да се защити и Алисия изважда спринцовка, с която го заплашва. След това се чувства по-спокойна и му показва, че в спринцовката има само вода. С думи се опитва да го трогне и го моли за помощ. Уверява го, че е способна на всичко за Мартин. Тогава Алекс моли да посети Лейтон.

Изпълнявайки молбата му, Алисия посещава Лейтон в затвора. Там, убиецът я нарича своя колежка. Тя отрича и му казва, че нейните работи са много по-добри, защото ако не беше така, тя също щеше да се окаже в затвора, също като него. Според Алисия, тя е по-добра и е една крачка пред останалите. Преди да тръгне, Лейтон казва, че Алекс знае коя е и скоро ще я разобличи. Но ако това стане, той ще свърши също като Рафаела – мъртъв. Алисия го уверява, че адвоката е била последната ѝ жертва. Сега, когато е с Мартин, тя се е променила и няма да убива повече. Лейтон е на мнение, че тя никога няма да спре...