Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

102 серия

Алекс няма търпение да вкара серийната убийца в затвора!

Мартин се среща с Риос в един ресторант, за да приключат с продажбата на частта му от банката. Мафиотът подхвърля, че може да депозира парите в банкова сметка на трите си деца: той, Диана и Омар. Сега, най-много го притеснява тяхното благоденствие, тъй като му остава много малко живот. Въпреки това, Мартин му заявява, че никога няма да го приеме и няма да му прости.

По-късно, Алекс посещава Алисия. Той е ядосан и я предупреждава, че рано или късно, ще я вкара в затвора. Той вярва в невинността на Наталия. Алекс заплашва Ева с нож. В началото, Алисия се опитва да го успокои, но след това и тя изважда нож – иска да сложи край на всички обвинение срещу нея. Без яснота за бъдещето, Алекс решава да си тръгне, защото не си струва да си цапа ръцете с кръв.

Алисия се свързва с Наталия и моли да се съюзят. Предлага в замяна на нейната абсолютна лоялност, да ѝ помогне да изчисти името си и да излезе на свобода. Убийцата споделя, че иска да се промени и да престане с убийствата. Но може да го направи само с нейната помощ. Наталия не се оставя да я убедят – тя никога не би могла да се съюзи с една убийца. Алисия заплашва да убие Алекс, което предизвиква Наталия, която скача и започва да я души.

От друга страна, в дома на Алварадо, Лусиано открива в стаята си окървавен костюм и бележка, в която е написано, че съпругата му вече знае всичко.

В същото време, Фабиан Риос разкрива пред Диана, че е неин баща. Той знае, че това, което е причинил на Соня, не може да бъде простено. Все още не е късно – преди да умре, той иска да им остави нещо, което ще им свърши работа: много пари. Както Мартин, така и Диана го отхвърля и го моли да напусне живота ѝ.

В затвора, Томас разпитва Наталия какво е правила с Алисия. Тя му разказва, че медицинската сестра я е помолила за помощ в замяна на освобождаването ѝ от затвора и да постави на мястото му Лусиано. Томас я моли да приеме предложението. Само така могат да заложат капан на Алисия.