Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

101 серия

Мартин открива кой е истинския му баща!

Алекс се опитва да убеди Томас. Въпреки че всички доказателства обвиняват Наталия, двамата вярват, че тя е неспособна да нарани никого. В същото време, доказателствата уличават Валерия. Буенавентура не може да освободи Наталия от затвора, но може да разследва по-задълбочено. И ако разследването докаже, че Алисия е убийцата, ще направи всичко по силите си, за да я вкара до живот в затвора.

Вечерта, Мартин открива, че баща му е Фабиан Риос, който я е изнасилил, докато тя е работила за него в Маями. Мартин никога няма да прости на мафиота, че е наранил майка му, въпреки че именно след това изнасилване са се родили той и Диана.

От друга страна, Федерико събира Мартин и двете му деца, зад а поговорят за сватбата. Той смята да я заведе до олтара. След това разговарят за бизнес дела и за частта от банката, която Риос е купил.

Насаме с Алисия, Мигел Анхел ѝ казва, че може да не се омъжи за Мартин след признанието, че тя е убила собствената си майка.

В същото време, в дома на Есекиел, Диана споделя със свекъра си, че са открили доказателства, които сериозно го свързват с последните убийства. Предполагаемата бележка на Наталия и сега, костюмът, изцапан с кръв, скрит в гардероба. Алварадо я съветва да не губи доверието си в сина му и да не съобщава нищо в полицията.